Klanttevredenheid
9
Romy Monteiro

Wil je Romy Monteiro boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Romy Monteiro voor een evenement.

Biografie Romy Monteiro

Romy's carrière begint bij haar onverwachte deelname aan ‘The Voice Of Holland’ in 2014. Tijdens de blind auditions verrast ze met ‘I Will Always Love You’ van Whitney Houston. Alle vier de coaches zijn onder de indruk van haar unieke stemgeluid en draaien vol overtuiging. Uiteindelijk schopt Romy het tot de kwartfinale.

Ook in de Nederlandse muziekwereld blijft het talent van Romy niet onopgemerkt. Er volgt een 3-jarig contract bij 8Ball, een grote speler in de muziekbranche. Zij zien in Romy een artieste met internationale allure.

In 2015 wordt Romy gevraagd om de hoofdrol te spelen in de musical ‘The Bodyguard’, een verfilmd verhaal waarin de muziek van Whitney Houston de rode draad is. Deze door Albert Verlinde en Stage Entertainment geproduceerde musical, groeit uit tot de meest succesvolle musical van het seizoen 2016/2017.
 
Na het succes van The Bodyguard verschijnt in 2018 Romy’s eigen muziek. Haar eerste single ‘Stone By Stone’ is een feit en wordt door een groot publiek gewaardeerd. Ook haar tweede single ‘Think About It’ wordt laaiend enthousiast ontvangen. 

Ook op tv valt Romy op. Samen met haar moeder Antje Monteiro behaalt ze de kwartfinale tijdens ‘Dance Dance Dance’. Daarnaast presenteert ze populaire programma’s als ‘AvroTros Musical Sing-a-Long’, ‘Mijn Vader is de Beste’ en ‘DanceSing’.

Tijdens haar tape-optredens laat de veelzijdige Romy steevast een verpletterende indruk achter. Naast opzwepende dance-songs, waarbij ze vergezeld wordt door dansers, zingt ze uiteraard ook de Whitney Houston classics die haar zo bekend maakten.

Romy Monteiro boeken doe je bij Viking Entertainment!

Romy Monteiro boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Romy Monteiro

Romy Monteiro boeken?

EUR Prijs v.a. € 4950,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Romy Monteiro
Romy Monteiro
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095