Klanttevredenheid
9
Antje Monteiro boeken

Wil je Antje Monteiro boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Antje Monteiro voor een evenement.

Biografie Antje Monteiro

Als er íemand in de entertainment wereld veelzijdig is, is het Antje Monteiro wel. Zangeres, actrice, presentatrice, theaterdier en zelfs trouwambtenaar!
 

Het boeken van Antje Monteiro 

In 1988 doet Antje mee in het team van Margriet Eshuijs aan de talentenjacht ‘Holland Hollywood’ en wint met het liedje ‘Somebody Else’s Guy’. Daarnaast kennen we Antje vooral als presentatrice van het populaire muzikale KRO-programma ‘Het Gevoel Van’. Met elke week ruim 1,2 miljoen kijkers, is dit met recht een echte kijkcijferhit. Ook speelt ze gastrollen in tv-series als ‘Blauw Blauw’ en ‘Flikken Maastricht’ en schittert ze op het ijs tijdens ‘Sterren Dansen op het IJs’. In 2017 is Antje te zien in het RTL4 programma ‘Dance Dance Dance’, waar ze het samen met haar dochter Romy Monteiro tot de kwartfinale schopt.
 

Antje Monteiro boeken voor jouw evenement

Ook in het theater blijft Antje niet onopgemerkt. Ze is te zien in grote producties als ‘Jeans’, ‘Aïda’, ‘Cats’, ‘We Will Rock You’ en ‘Opvliegers’. Vanaf september 2018 schittert Antje avond aan avond in dé hitmusical ‘Mamma Mia!’ waarin ze haar droomrol als Donna vertolkt.

Toch is Antje vooral zangeres; zingen is haar grote passie. Begin 2017 tekent Antje een platencontract bij Dino Music. In het voorjaar komt haar eerste single uit en na de zomer volgt het album ‘100% Antje’, vol mooie Nederlandstalige nummers, geschreven door o.a. Han Kooreneef, Richard Kemper en Tony Neef. 

Antje is een veelgevraagd zangeres voor optredens in het land en het presenteren van allerlei evenementen. Met haar vlotte babbel en een repertoire van pop tot rock, weet ze het publiek te vermaken. Antje zorgt altijd voor kwaliteit met een spontane uitstraling en een dijk van een stem.

Aan alles komt een eind zo ook aan de musical Mamma Mia, waarin Antje de hoofdrol van Donna vertolkte maar gelukkig gaat Antje door! Zij is te boeken met haar eigen ABBA show, inclusief 2 originele dansers en 2 backingvocals uit de musical. 

Antje Monteiro boeken doe je bij Viking Entertainment!

Antje Monteiro boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Antje Monteiro boeken

Antje Monteiro boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Antje Monteiro boeken
Antje Monteiro boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095