Klanttevredenheid
9
William Burg Boeken

Wil je William Burg boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van William Burg voor een evenement.

Biografie William Burg

William Burg timmert al jaren aan de weg als zanger. Zijn liedjes worden regelmatig gedraaid op de radio. In de zomer van 2020 was het nummer ‘Bamboleo’ die hij samen zong met rapper Soes erg populair. Zo kwamen zij voorbij in verschillende nationale radio- en tv zenders. Het zou voor de hand liggen als deze twee ook in de zomer van 2021 samen een hit scoorde, maar William laat met zijn nieuwe knaller ‘Mijn zomerliefde’ horen dat hij ook solo veel in zijn mars heeft. Wel sluit William niet uit dat hij nog ooit een nummer gaat opnemen met Soes. Dit nummer heeft er in ieder geval wel voor gezorgd dat zijn naam meerdere keren per dag op de radio werd genoemd.
 
Een van zijn recenste singles van William Burg; ‘Ik Heb Een Engel Gezien’ wordt door de Nederlandstalige luisteraar met open armen ontvangen. De reacties zijn lovend! De heerlijke meezinger met een refrein wat blijft hangen is al meerdere malen te horen geweest op de radio en ook de bezoeken bij de bekende radiostations zijn er natuurlijk. 
 
Vlak na deze hit volgde al snel 'Zomerdromen' en 'Ze Speelde Blue Bayou'. Twee heerllijke meezingers die de fans van William uiterst kunnen waarderen. Tijdens zijn uitverkocht concert werden deze nummers dan ook uit volle borst meegezongen!
 
Carnaval 2023 trapt William af met de heerlijke meezinger; Ik Zeg Geen Nee. Een prachtige single gemaakt in samenwerking met biermerk Bavaria. Met dit nummer was er tijdens de gehele carnaval een prachtige polonaise!
 
Sfeerimpressie carnaval; Bavaria Bierfeest, Backstage beelden.

 
Facebook William Burg
Instagram William Burg

William Burg boeken doe je bij Viking Entertainment!

William Burg boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

William Burg Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
William Burg Boeken
William Burg Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095