Klanttevredenheid
9
William Burg Boeken

Wil je William Burg boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van William Burg voor een evenement.

Biografie William Burg

William Burg timmert al jaren aan de weg als zanger. Zijn liedjes worden regelmatig gedraaid op de radio. In de zomer van 2020 was het nummer ‘Bamboleo’ die hij samen zong met rapper Soes erg populaire. Zo kwamen zij voorbij in verschillende nationale radio- en tv zenders. Het zou voor de hand liggen als deze twee ook in de zomer van 2021 samen een hit scoorde, maar William laat met zijn nieuwe knaller ‘Mijn zomerliefde’ horen dat hij ook solo veel in zijn mars heeft. Wel sluit William niet uit dat hij nog ooit een nummer gaat opnemen met Soes. Dit nummer heeft er in ieder geval wel voor gezorgd dat zijn naam meerdere keren per dag op de radio werd genoemd.
 
Het idee om een nieuwe single op te nemen kwam van Hans van de Water. ‘’Hans is een goede vriend van me. Iedereen noemt hem trouwens Hanske Ketting, maar dat even ter zijde. Hij kwam met dit nummer en vertelde me dat ik hiermee naar Manfred Jongenelis moest gaan in er iets moois van te maken. Hans overtuigde mij en samen gingen we naar de studio in Etten-Leur. Ik gaf aan dat het een zomers liedje moest worden met veel gitaren en vertelde waar ik graag over wilde zingen. Manfred heeft vervolgens de tekst van ‘’Mijn zomerliefde’’ geschreven. Het resultaat mag er zijn en eigenlijk komt de lancering op een perfect moment’’, meent William.
 
Voor de komende maanden heeft William genoeg plannen. Zijn volgende single, een ballad die in september/oktober uitgebracht wordt, is al zo goed als klaar. Daarnaast is William ook bezig met een groot evenement dat op 6 november plaatsvindt in Kampen én organiseert hij een dinershow.
 
‘Mijn zomerliefde’ is vanaf 2 juli 2021 te streamen via bekende platforms. De clip die geproduceerd is door Jos van de Wiel (Cliphouse), is te bewonderen op YouTube en verschillende social mediakanalen van William.

De nieuwste single van William Burg; ‘Ik Heb Een Engel Gezien’ wordt door de Nederlandstalige luisteraar met open armen ontvangen. De reacties zijn lovend! De heerlijke meezinger met een refrein wat blijft hangen is al meerdere malen te horen geweest op de radio en ook de bezoeken bij de bekende radiostations staan gepland. Wij kunnen niet wachten op de volgende single van William!

William Burg boeken doe je bij Viking Entertainment!

William Burg boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
William Burg Boeken
William Burg Boeken
William Burg Boeken
William Burg Boeken

William Burg Boeken?

EUR Prijs v.a. € 695,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
William Burg Boeken
William Burg Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095