Klanttevredenheid
9
Henk Bernard

Wil je Henk Bernard boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk Bernard voor een evenement.

Biografie Henk Bernard

Op 16-jarige leeftijd koopt Henk een soundmixer, waar hij urenlang van kon genieten. Het liefst luisterde hij naar nummers met daarin een verhaal, het zogenoemde levenslied. Hazes was daarin uiteraard één van zijn favorieten met zijn nummers waar een ieder zich wel in kon vinden. Op feestjes van familieleden en vrienden zong Henk met regelmaat een aantal nummers en wist bij de mensen altijd een gevoelige snaar te raken.
 

Henk Bernard boeken

Na een aantal jaren op deze tour bezig te zijn geweest, reageerden vele mensen enthousiast en vroegen aan Henk waarom hij niet iets in de muziekwereld ging doen. Hij zette de knop om en trok zijn stoute schoenen aan, belde de studio en besloot een singel te gaan maken.
 


Henk Bernard op jouw feest of evenement

Henk wist al direct wat hij wilde. Een lied maken met daarin een verhaal dat mensen aanspreekt. September 2007 was het dan zover en ontstond de singel ‘’Wat is voor mij een dag’’. Met zijn singel onder de arm stapte hij naar radio Mexico en vroeg of ze hem een keer wilde draaien en voor dat hij het wist stond hij op nummer 1 in de top 20.  Met veel enthousiasme stapte Henk opnieuw de studio in met als resultaat zijn tweede singel ''Soms is het moeilijk'' en daarbij als extraatje een cover van zijn grote voorbeeld Hazes, het nummer ‘’Laat me’’. Henk is niet meer weg te slaan uit de studio en in december 2009 brengt hij met veel trots zijn eerste album ‘’Geniet’’ uit.
 

Boekingen Henk Bernard

Dit album werd met open armen door het publiek ontvangen. Al snel is er een tweede en derde album onstaan. Het derde album 'Met gevoel' is uitgebracht onder platenmaatschappij NRGY. Diverse singles hebben een mooie notering gekregen in de top 100. Ook zijn laatste twee albums hebben in de top 100 gestaan. Het laatste album is zelfs op nummer 8 binnen gekomen! Henk zijn fans zitten inmiddels overal in het land en ieder weekend geniet hij van heerlijke optredens en enthousiaste fans! Hij is in 2013 zelfs verkozen tot het ‘Grootste talent van 2013′ en heeft tijdens de BUMA NL awarduitreiking een mooie award in ontvangst mogen nemen. Vele en mooie plannen liggen klaar voor de toekomst, het zal zeker niet stil blijven rondom Henk Bernard.

Henk Bernard boeken doe je bij Viking Entertainment!

Henk Bernard boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Henk Bernard boeken?

EUR Prijs v.a. € 2295,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Henk Bernard
Henk Bernard
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095