Klanttevredenheid
9
Jeffrey Schenk

Wil je Jeffrey Schenk boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeffrey Schenk voor een evenement.

Biografie Jeffrey Schenk

Via talentenjachten en optredens tussen de schuifdeuren beland Jeffrey in het beroemdste cafe van Amsterdam., café Bolle jan, waar hij avond aan avond de aanwezige gasten vermaakt met zijn opzwepende muziek/liedjes. ‘Het echte vak leer je in de kroeg. Het entertainen en met mensen omgaan heb ik hier geleerd. Artiest zijn is zoveel meer dan alleen maar een liedje zingen. Ik ben enorm dankbaar dat ik deze kans heb gekregen om mezelf te ontwikkelen, Aldus Jeffrey’.
 
In 2004 staat Jeffrey 4x in het voorprogramma van Rene Froger in de Amsterdam Arena, voor in totaal zo’n 240.000 mensen.
 
Tussen 2001 en 2009 brengt Jeffrey diverse singles uit zoals, ‘’Zolang jij maar bij me bent’’, ‘’Who can tell me’’, ‘’Met jou’’, ‘’Ik wil een zoen’’, Ik hou van jou’’ en zingt in 2004 het duet ‘’Voorbij’’ met zijn grote held, Paul de Leeuw. Natuurlijk begeleid door diens pianist Cor Bakker. De samenwerking met Bakker klikt en samen staan ze in 2011 onder de titel Jeffrey Schenk & Cor Bakker en Orkest Live in Concert in de uitverkochte schouwburg De Meerse in Hoofddorp.
 
In 2013 doet Jeffrey mee aan het SBS6-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waar hij de halve finale weet te bereiken.
 
Jeffrey is een enthousiaste zanger met een jarenlange ervaring en dit maakt hem tot een veelgevraagd en succesvol artiest.

Jeffrey Schenk boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jeffrey Schenk boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jeffrey Schenk boeken?

EUR Prijs v.a. € 1495,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jeffrey Schenk
Jeffrey Schenk
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095