Klanttevredenheid
9
Anouk boeken

Wil je Anouk boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Anouk voor een evenement.

Biografie Anouk

Anouk heeft een pittige uitstraling, die versterkt wordt haar sterke optredens. Op festivals is zij een absolute sfeermaker en publiekstrekker.


Anouk heeft in het jaar 2016 maarliefst twee albums uitgebracht. De eerste van de twee heet 'Queen For A Day', een liefdesbetuiging aan de pure popsong. Zoals de eerste single, het catchy Run Away Together, het zorgeloze liefdesliedje Be My Baby, of de opzwepende dancetrack We Are. 

Het album heet Queen For A Day maar eigenlijk zit Anouk al jaren op de troon van de Nederlandse popmuziek. Liefst twaalf van haar albums stonden op één in de Album Top 100.

Haar tweede album heeft een wat meer ‘underground feel’, zoals ze het zelf omschrijft. “Uit alleen pop haal ik gewoon niet mijn voldoening. Ik had nog zoveel ideeën liggen… Ik dacht: laat ik die nu eens allemaal op de plaat zetten en dan maak ik gewoon twee albums in een jaar: het ene met alleen maar pop, en op het andere zet ik al mijn andere muzikale behoeften.” Net zo gevarieerd als haar stijlen, zijn haar vele stemmen. Is ze in Dirty Girl zwoel, soulvol, verleidelijk, in het zomerse New Day klinkt ze weer plagerig en speels.

Juist door haar kinderen bouwt Anouk tegenwoordig zo gedisciplineerd aan haar muziekcarrière. “Ik sta elke dag om half zes op want ze moeten naar school. Daarna heb ik de hele ochtend om aan nieuwe songs te werken. Die structuur had ik echt nodig. Als ik geen kinderen had gehad, dan was het slecht met me afgelopen. Dit is mijn houvast, hier doe ik het allemaal voor.”

Anouk boeken doe je bij Viking Entertainment!

Anouk boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Anouk boeken

Anouk boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Anouk boeken
Anouk boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095