Klanttevredenheid
9
Jennie Lena

Wil je Jennie Lena boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jennie Lena voor een evenement.

Biografie Jennie Lena

Jennie Lena is een van de meest spraakmakende kandidaten van The Voice of Holland seizoen 2015/2016. Met haar verpletterende auditie 'Who's Loving You' (ruim 13 miljoen views!) groeide ze direct uit tot publiekslieveling en dit leverde haar zelfs een nominatie op voor 'Muzikaal TV-moment van het jaar 2015'.

Ze maakte dusdanig veel indruk dat zelfs Perez Hilton, een van de meest invloedrijke showbiz-bloggers ter wereld, nog steeds bijna wekelijks aandacht besteed aan Jennie. Hierdoor kwam Jennie in contact met diverse Amerikaanse producers en is ze druk aan het schrijven aan nieuw materiaal. Haar samenwerking met de Amerikaanse band Postmodern Jukebox leverde al meteen een Nr. 1 notering op in de Amerikaanse Jazz Charts!

Afgelopen maanden trad Jennie veelvuldig op bij diverse festivals, evenementen, bedrijfsfeesten en was ze het gezicht van één van de boten bij de Canal Parade Gaypride. Daarnaast is ze regelmatig te gast bij diverse TV-programma's zoals RTL Late Night, RTL Boulevard, De wereld draait door en Carlo's TV Kantine.

In het najaar staat haar eerste Amerikaanse tour op het programma en verleent ze haar medewerking aan de theatertour van het Noord Nederlands Orkest met 'Symphonic Echoes of Queen'. Daarnaast blijft Jennie uiteraard beschikbaar voor boekingen!

Met haar brede repertoire en unieke stemgeluid is ze vrijwel overal inzetbaar. Intiem en breekbaar met haar kleine akoestische set tot uptempo met haar live band of met tape en gitarist.

Jennie Lena is verschillende mogelijkheden te boeken voor een event. Jennie Lena is te boeken in de vorm van een tape act met een gitarist (Plug & Play). Daarnaast is het mogelijk om haar te boeken in een klein akoestische setting of met een grote live band. Als laatste kun je Jennie boeken als gastsoliste. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

Jennie Lena boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jennie Lena boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jennie Lena boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jennie Lena
Jennie Lena
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095