Klanttevredenheid
9
THIJMEN boeken

Wil je THIJMEN. boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van THIJMEN. voor een evenement.

Biografie THIJMEN.

Dé nieuwe singer-songwriter die jouw evenement net wat meer kleur geeft. In een 30 minuten durend feest der herkenning neemt hij het publiek mee op een muzikale reis waarbij meezingen & meedansen centraal staan. 
 

 

Op het podium ontpopt deze bekende TikTokker zich als een ware entertainer en vermaakt hij zijn publiek met meezingers van onder andere Bløf en Django Wagner. Ook speelde hij in musicals van o.a. de Efteling, tourde hij door Nederland en België en was hij hét gezicht NPO-Zapp. 
 

 

Ondertussen is THIJMEN. zich gaan focussen op het schrijven en uitbrengen van eigen muziek. Zo werd ‘Kleurenpalet’ opgemerkt door YouTube-er Enzo Knol en verovert zijn nieuwe single ‘Schoolreis’ op dit moment de hitlijsten. In 2023 is THIJMEN. te vinden op alle kermissen en feesttenten. 

 

De tape-show van THIJMEN. bestaat uit bekende hedendaagse hits van o.a. Nielson, Snelle en Maan, waarbij het publiek niet stil kan blijven staan. Gegarandeerd feest van de eerste tot laatste minuut!

 

THIJMEN. boeken doe je bij Viking Entertainment!

THIJMEN. boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

THIJMEN boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
THIJMEN boeken
THIJMEN boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095