Klanttevredenheid
9
Bart van Gijn

Wil je Bart van Gijn boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bart van Gijn voor een evenement.

Biografie Bart van Gijn

"We need to have music that contributes to the well-being of the spirit. Music that cradles people's lives and makes things a little easier. That's what I try to do, and what I want to do. You don't want to close the door on hope."
- Merle Haggard -

BART van Gijn (25) is geboren en getogen in het Brabantse Uden en vanaf zijn zesde jaar groot fan van Elvis Presley. Op jonge leeftijd koos hij voor de gitaar en in de puberteit nam hij ook zangles. Elvis is niet alleen The King of Rock ’n Roll, maar ook van de country, gospel en blues. BART heeft door Elvis deze genres leren kennen en hierdoor ook vele andere artiesten en groepen: van Merle Haggard tot The Higwaymen, van J.D. Sumner & The Stamps Quartet tot The Cathedrals, en van Jerry Lee Lewis tot Carl Perkins. Door deze legendarische artiesten en zijn reizen door Amerika (bezoeken aan onder meer Memphis en Nashville) is BART gemotiveerd om de countrymuziek in Nederland levend te houden en door te geven aan nieuwe generaties.
 
BART’s repertoire richt zich vooral op de country, met liedjes als: ‘Your Man’ van Josh Turner, ‘All My Ex’s Live in Texas’ en ‘Amarillo by Morning’ van George Strait, ‘Mama Tried’ en ‘Okie From Muskogee’ van Merle Haggard, en uiteraard ‘Folsom Prison Blues’ en ‘Ring of Fire’ van Johnny Cash. Ook zingt BART graag de grote rock ’n roll-hits als ‘Blue Suede Shoes’ en ‘Great Balls of Fire’, evenals gospelliederen, waaronder ‘Help Me’, ‘I, John’, en ‘What a Friend We Have in Jesus’.
 
In 2022 doet BART mee aan Holland’s Got Talent en daar blies hij met het countrynummer 'Mama Tried' de jury omver tijdens zijn auditie. Uiteindelijk werd hij tweede in een zinderende finale!

Bart van Gijn boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bart van Gijn boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bart van Gijn boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bart van Gijn
Bart van Gijn
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095