Klanttevredenheid
9
Mick Stender Boeken

Wil je Mick Stender boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mick Stender voor een evenement.

Biografie Mick Stender

Mick Stender is het nieuwe Rock ’n Roll symbool van de 21e  eeuw.
Deze 24-jarige singer-songwriter is een ambitieuze muzikant die zijn eigen songs schrijft in de stijl Americana, Rock ’n Roll. Hij is geïnspireerd door muzikanten als Elvis Presley, Johnny Cash en Danny Vera.

Op 28 mei kwam zijn debuut EP Let’s Rock ’n Roll Again uit. Deze EP staat in het teken van nieuwe Rock ’n Roll. Scheurende gitaren, lopende baslijnen en een rauwe, donkere stem. De jaren 50 in een nieuw jasje. Met nummers als Don’t Touch The Hair (geïnspireerd op de Blue Suede Shoes van Elvis Presley) en I Can Still Remember (het lied over de verloren liefde) deelt Mick een deel van zijn dagboek in de vorm van songs.

Met deze EP werd Mick genomineerd voor de Jacques de Leeuw prijs en viel hij op bij Giel Beelen waardoor Mick elke week te gast mag zijn bij radio NPO 2.
What you see is what you get! Zo zegt ook de jury van de Jacques de Leeuw prijs. Een nuchtere jongen die de mensen graag onderdompelt in een toffe show. Mick’s missie is duidelijk: de stevige Americana sound naar Nederland brengen. Dit is Mick Stender: take it or leave it!

Mick Stender boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mick Stender boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Mick Stender Boeken
Mick Stender Boeken
Mick Stender Boeken

Mick Stender Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mick Stender Boeken
Mick Stender Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095