Klanttevredenheid
9
Johnny Rosenberg boeken

Wil je Johnny Rosenberg boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Johnny Rosenberg voor een evenement.

Biografie Johnny Rosenberg

Johnny Rosenberg werd geboren op 11 september 1977 in Eindhoven en behoort tot de zeer muzikale zigeunerfamilie Rosenberg (van o.a. The Rosenberg Trio). Hij begon al op jeugdige leeftijd met gitaar spelen en maakte, samen met zijn neefje Jimmy Rosenberg, furore met de Gipsy Kids welke later overging in de groep Sinti, waarmee ze begin jaren negentig door Europa en de Verenigde Staten tourden en o.a. in het voorprogramma van James Brown en Mariah Carey stonden. Samen met zijn andere neefje Mozes Rosenberg speelde hij de afgelopen jaren met zijn jazz-trio ‘Rosenberg Van Mullem’ en hebben ze het album Obsession opgenomen. Hun theatertour van 2009 deden ze samen met pianist Rob van Bavel en hun laatste theatertour (2010) samen met Dutch Diva Joke Bruijs en vibraphonist Frits Landesbergen waarmee ze tevens een studioalbum (On the Road) opnamen. Theaterseizoen 2013 excelleerde Johnny als zanger met The Rosenberg Trio.

Maar waar Johnny tegenwoordig het meeste bekend om is, is zijn zangcarrière. Vanaf eind jaren negentig begon hij zich te ontwikkelen als zanger, sleepte hij de ene na de andere talentenjachtprijs binnen en behaalde in 2005 de derde plaats in de finale van het Nationaal Songfestival met zijn eigen geschreven latin-pop song “When forever ends”. In 2010 deed Johnny mee aan het tv-programma ‘The Voice Of Holland’, waarbij hij vanaf zijn eerste auditie iedereen om zijn vinger wond en in korte tijd een Bekende Nederlander werd met een hoopvolle carriere in het verschiet. Johnny’s deelname aan het tv-programma ‘The Voice Of Holland’ bracht de gelegenheid om live een duet te zingen met zanger James Blunt. Ook ontmoette Johnny zijn grote idool Michael Bublé backstage tijdens een concert, en kreeg daar niet alleen de gelegenheid om wat met Bublé te praten maar ook om samen te zingen.

Johnny Rosenberg boeken doe je bij Viking Entertainment!

Johnny Rosenberg boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Johnny Rosenberg boeken
Johnny Rosenberg boeken
Johnny Rosenberg boeken
Johnny Rosenberg boeken

Johnny Rosenberg boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Johnny Rosenberg boeken
Johnny Rosenberg boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095