Klanttevredenheid
9
Programma voor een Biercantus boeken

Wil je Biercantus boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Biercantus voor een evenement.

Biografie Biercantus

Wat is een Biercantus?
Een biercantus is een zangfestijn voortgekomen uit het studentenleven, waarbij je aan lange biertafels zit aan de hand van liedjes uit de liederenbundel van de voorzangers. Onder begeleiding van een band, DJ, pianist of acapella nemen de voorzangers de leiding met makkelijke meezingers waardoor iedereen automatisch springt en meezingt uit volle borst. 

  

Er is geen ontkomen aan, je bent verplicht alle liederen mee te zingen, zo niet dan word je gestraft. Als iemand gestraft wordt moet hij/zij op het podium komen waardoor iedereen in de zaal kan meegenieten. D.m.v. een biertje te drinken met gestrekte arm, een grote pul bier leegdrinken of een biertje drinken uit je sok of schoen moet je de consequenties inzien.

Tijdens het zingen mag er niet gedronken worden waardoor er op de schaarse momenten dat het wél mag, iedereen een flinke teug bier neemt. Naarmate de avond vordert wordt de sfeer steeds gezelliger en losser zodat je uiteindelijk een grote polonaise krijgt. Iedereen die ooit weleens op een Biercantus is geweest weet zeker te omschrijven dat deze gelegenheden een van de meest verbroederende evenementen zijn, die we als feestganger kennen.

  

Zijn er verschillende Biercantussen?
Voor de meeste mensen is de term “Biercantus” een nieuw begrip maar in feite is dit al jarenlang een gezellig bijeenkomst die we in verschillende vormen kennen:

Traditionele Biercantus + moderne liederen: een Biercantus waar vooraf liederenbundels worden uitgedeeld met moderne liedjes van Marco Borsato, Bløf en Guus Meeuwis of met liederen van Piet Heijn om het wat moeilijker te maken omdat de meeste mensen deze niet meteen uit het hoofd mee kunne zingen.

Verschillende voorzangers: voor een Biercantus zijn er verschillende voorzangers te boeken. Je kan kiezen voor een Biercantusband (ook weleens cantusband genoemd), een solist of voorzanger onder begeleiding van een pianist. Een Biercantusband is ideaal voor grotere groepen en evenementen en uiteraard een stuk statiger. De tweede optie is geschikt voor evenementen of Biercantussen met een kleiner budget.

 

Voor wie interessant?
Een biercantus is interessant voor diverse doelgroepen. Te denken aan de bezoekers, kroegen, verenigingen, bedrijven en vriendengroepen.

Bezoekers: een Biercantus is een unieke verbroedering dankzij de muziek, spelregels en ambiance. Vraag het maar aan de mensen om je heen die weleens eerder zijn geweest.

Kroegen / kastelein: de naam zegt het al, een tijdens deze gelegenheid staat een consumptie centraal in het middelpunt: bier! Dankzij het gebruik van vele consumpties op dit evenement zal je als kroegeigenaar de kosten snel terugverdient hebben.

Verenigingen / bedrijven: leuk voor de teambuilding en voor niet al teveel kosten kan je een uniek en origineel evenement organiseren.
 

Biercantus boeken doe je bij Viking Entertainment!

Biercantus boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Programma voor een Biercantus boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Programma voor een Biercantus boeken
Programma voor een Biercantus boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095