Klanttevredenheid
9
Patrick Hendrikx

Wil je Patrick Hendrikx boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Patrick Hendrikx voor een evenement.

Biografie Patrick Hendrikx

Patrick Hendrikx boeken? Dat doe je bij Viking Entertainment, het boekingskantoor voor artiesten en evenementen.

De smaak om op te treden kreeg Patrick écht te pakken na deelname aan het televisieprogramma van Gerard Joling (karaoke-show ‘oud & nieuw') en het programma 1000-Sterren Stralen van de Tros met Frans Bauer. In 2008 belandde Patrick in de finale van het programma 'Zing voor Oranje' via Sterren.nl. In het bomvolle Panama-Theater te Amsterdam vertoonde hij zijn zang- en entertainment kwaliteiten welke resulteerde in één groot feest. Wat volgde waren optredens op de alom bekende Mega Piratenfeesten, promsconcerten, attractieparken, carnavalszittingen, bruiloften en vele feesttenten in Limburg en Brabant.

Sinds 2012 is Patrick tevens de frontzanger van de inmiddels bekende oktoberfeestband ‘Woenderbaar’. Daar vertolkt hij met volle overgave een volledig Duitstalig repertoire. Met deze band zet hij de immens populaire en vele uitverkochte ‘oktoberfeesten’ op zijn kop.

Patrick is dan ook van alle markten thuis. Of het nu Nederlands-, Limburgs-, of Duitstalig moet zijn, het dak gaat er gegarandeerd af!
Één ding staat vast; 100% feestgarantie !

Patrick Hendrikx boeken doe je bij Viking Entertainment!

Patrick Hendrikx boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Patrick Hendrikx boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Patrick Hendrikx
Patrick Hendrikx
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095