Klanttevredenheid
9
Mick Harren

Wil je Mick Harren boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mick Harren voor een evenement.

Biografie Mick Harren

De Noord-Hollandse zanger Mick Harren is al 25 jaar een fenomeen in de muziekwereld. Met zijn krachtige stem, zijn meeslepende muziek en zijn energieke shows weet hij een groot publiek aan zich te binden. In binnen- en buitenland. 

Mick is inmiddels een gevestigde naam als hij in 2003 z'n eerste Engelstalige CD "Good Things"uitbrengt. Met daarop 15 nummers, geproduceerd door Haro Slok (Kane/Volumia). Ook Henk-Jan Smit (Idols) schrijft een nummer voor Mick. Van de CD worden 2 singles uitgebracht: "Don't let me be Misundertood" en "Everlasting Flow". Beide komen terecht in de Top 40. 

Ook ver buiten Nederland valt "Everlasting Flow" op. Het nummer bereikt zelfs een nr. 3 positie in Hong Kong! Mick geeft in die tijd daar geregeld optredens voor bomvolle zalen.

Eén van de hoogtepunten in Mick's carrière is het optreden tijdens het huwelijksfeest van Prinses Maxima en Prins Willem Alexander. 
Op 02-02-02 in de Amsterdam Arena tijdens ziet het Koninklijke paar en miljoenen tv-kijkers hem optreden, samen met artiesten als Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis.

In 2005 schrijft Mick Harren het nummer "Doe maar gewoon". Het nummer wordt als leader gebruikt voor de dagelijkse real-life soap van "de Veerkampjes". Te zien bij SBS-6 Shownieuws. Samen met de "Veerkampjes" brengt hij het nummer uit op single. 

Tijdens het 30-jarige bestaan van het beroemde Jordaan Festival in Amsterdam maakt Mick opnieuw indruk. 13.000 mensen zijn live getuige van zijn grandioze show. Hij wordt begeleid door "De Stefan Geuzebroek-Band". Gastoptredens zijn er van Danny de Munk en Gerard Joling. De hele show wordt uitgezonden op AT5. 

In september 2006 komt Mick met het volledig Nederlandstalige album "Ik wil je". Met daarop de single "Nu of Nooit". Intussen blijft Mick zaal na zaal platspelen. Én de Arena. Want zijn nummer "Ajax is mijn kampioen" (geproduceerd door Studio L2) is inmiddels een klassieker bij Ajax. Want bij iedere thuiswedstrijd te horen en meegezongen door duizenden Ajax-fans. Opnieuw succesvol is Mick met zijn single "Sweet Caroline". Zijn vertaling van Neil Diamond haalt de 18e plaats in de Top 40. 

Het is eind maart 2008 als Mick komt met "Zo verliefd op jou", gecomponeerd door Studio L2 (Schinkel, Budding, Schinkel) en geproduceerd door Hans Aalbers. Een absolute topproducer, die verantwoordelijk is voor nummer-1 hits van Gerard Joling en André Hazes. Regie van de fraaie videoclip is in handen van filmmaker Vik Franke. 

Mei 2009, Het is eindelijk zover, het fantastische nieuwe album van Mick Harren is voltooid, "Liefde maakt Blind".  Een zeer zorgvuldig samengesteld team werkte 1 jaar samen aan een album gemaakt met passie ,emotie en diepgaande teksten. Geschreven uit eigen levenservaring tekent Mick Harren zelf voor de titelsong.

Hij werkte samen met coryfeeën als Bram Koning (Andre Hazes, Wolter Kroes en Titelsong Veerkampjes), Velibor Weller (Gordon) en Haro Slok (o.a. Volumia, Kane en Jim Bakkum). Het geheel werd geproduceerd door Hans Aalbers en Mick Harren. Zelfs Edwin Evers is geraakt door het nummer "Tot ziens, gegroet, de mazzel" het ultieme begrafenis / crematie nummer bij uitstek. Eind oktober viert Mick zijn 25 jarig jubileum in het Zonnehuis met een heuse bigband. Dit is een droom die werkelijkheid voor hem gaat worden, want muziek is emotie en daar hoort een live band bij! Mick Harren is hard op weg naar de volgende 25 jaar naar de top.

Mick Harren boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mick Harren boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Mick Harren boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mick Harren
Mick Harren
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095