Klanttevredenheid
9
Erik van Klinken

Wil je Erik van Klinken boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Erik van Klinken voor een evenement.

Biografie Erik van Klinken

Erik van Klinken is een Nederlandstalige zanger uit Emmen. Hij groeit op in de wijk Emmermeer. Een echte volksbuurt waar men houdt van het Nederlandse lied. Het zingen zit Erik al vroeg in het bloed en hij staat inmiddels wekelijks op het podium door het hele land.
 

Erik heeft de afgelopen jaren opgetreden met diverse grote artiesten zoals Jannes, Django Wagner, Frans Duijts, Jan Smit, Wolter Kroes, Stef Ekkel, Willem Barth, Rene Schuurmans, Jaman, Helemaal Hollands, Rein Mercha, e.v.a.
 

Hij is al tweemaal met Feestartiesten.nl en 60 andere artiesten naar Westendorf in Oostenrijk geweest. Erik doet auditie voor SBS 6 "Bloed, Zweet en Tranen" en wordt genomineerd door weekblad Party als "Nieuw aankomend Nederlands talent". In 2013 is hij wederom genomineerd, maar nu als provincietopper waarbij hij de provincie Drenthe vertegenwoordigt.
 

Met zijn nummer "Kijk eens diep in mijn hart" haalt Erik diverse landelijke playlisten en is tevens te horen op RADIONL. Hij reist diverse malen het land door met "Radio NL on tour".
 

Erik doet mee aan een talentenjacht in Amsterdam "The choice of La Bastille" en bereikt daar de halve finale. Hij ontmoet daar liedjesschrijver/producer Bram Koning die meteen zeer onder de indruk is van Erik. Bram Koning schrijft liedjes voor o.a. Ruth Jacott, Willeke Alberti, Wolter Kroes en Dries Roelvink. Hun eerste samenwerking resulteert in de single "Lekker Doodgewoon" die meteen door de belangrijkste stations wordt opgepikt, op 85 belandt in de single top 100 en tot "Hollandse Nieuwe" op RADIONL en "Oranje Kroon" op TV Oranje wordt gebombardeerd.
 

Na dit grote succes volgt de door Bram Konings gecomponeerde single "Alles gaat top", die precies aangeeft waar Erik nu staat in het leven. Dit vrolijke uptempo nummer wordt opnieuw vergezeld door een leuke videoclip die geproduceerd is door Rob Ronalds van SingleClip.nl.
 

In januari 2015 was Erik opnieuw Hollandse Nieuwe bij RADIONL met zijn nummer ‘Een nieuwe liefde’. Dit nummer is zeer goed opgepakt en draait overal in de A-rotatie bij de grote zenders. In december 2013 wordt Erik benaderd om Jannes te vervangen in een uitverkocht Gelredome stadion.
 

Het succes blijft hem achtervolgen en hij zit enorm in de lift, want in september 2014 is Erik genomineerd door BUMANL als nieuw Nederlands talent. Erik wordt momenteel ook opgepakt door de Belgische radiozenders.
 

Ook staat Erik als speciale gast tijdens het 30 jarig jubileumfeest van Koos Alberts in Hardersplaza te Harderwijk. Erik heeft inmiddels een hit met zijn nummer ‘Stop die trein.
 

Erik van Klinken is een zanger die u een half uur of de hele avond kan vermaken en de tent lekker op z’n kop kan zetten. Het repertoire van Erik is zeer uitgebreid. Hij zingt Hollandse meezingers van o.a. Jannes, Frans Duijts, Willen Barth, Django Wagner, Jaman, Stef Ekkel, Andre Hazes, Rene Froger, Gerard Joling, e.v.a. Maar natuurlijk ook zijn eigen nummers zoals; "Alles gaat top", "Lekker doodgewoon", "Stop die trein", "Julia" , "t is te gek", ‘Een nieuwe liefde’ en zijn nieuwste nummer ’’Als je het even niet zit zitten’

Erik van Klinken boeken doe je bij Viking Entertainment!

Erik van Klinken boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Erik van Klinken boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Erik van Klinken
Erik van Klinken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095