Klanttevredenheid
9
Peter Loree

Wil je Peter Loree boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Peter Loree voor een evenement.

Biografie Peter Loree

Peter Loree boeken 

Peter Loree, ooit eerder bekend van het duo ‘Het Feestteam’. Het Feestteam ontstond in de bekende Apres Skihut in Rotterdam. Na jaren solo te hebben gezongen/entertainen in dit feestcafé besloot hij een duo te vormen met zijn collega. Samen scoorde zij verschillende Top 100 hits en hebben ze op grote podia gestaan, ook zijn ze meerdere keren uitgeroepen tot ‘Beste Feestact van Nederland’. 
 

Feestartiest boeken

Begin 2011 kwam Peter Loree met zijn eerste solosingle ‘Ik doe wat ik wil’, deze single was in samenwerking met DJ Michelski. Al snel volde ook de singels ‘Kom van dat dak af’ en ‘Marianneke'. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan tussen als feestartiest. 

Peter zorgt er voor dat hij aan ieder nummer zijn eigen ‘twist’ geeft en maakt zo van ieder lied een échte feestknaller. Door zijn ervaring maakt hij van elk evenement een groot succes. Tijdens zijn optredens zingt Peter uiteraard zijn eigen singles, maar neemt hij je ook mee op een ‘trip down memory lane’ met bekende feesthits die de hele zaal mee zal kunnen zingen.  
 

Boekingen Peter Loree

Met meer dan 80 singeles op de teller is Peter Loree één van de meest toonaangevende feestartiesten van Nederland en zijn we nog lang niet van hem af. 

Peter Loree boeken doe je bij Viking Entertainment!

Peter Loree boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Peter Loree boeken?

EUR Prijs v.a. € 995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Peter Loree
Peter Loree
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095