Klanttevredenheid
9
Johan Veugelers Boeken

Wil je Johan Veugelers boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Johan Veugelers voor een evenement.

Biografie Johan Veugelers

Zowel in Nederland en ook in Vlaanderen is Johan Veugelers een graag geziene gast wiens muziek heel vaak te horen is op radio en televisie. Sinds 2014 is Johan na zijn geslaagde avontuur bij The Sunsets - van hun albums gingen meer dan 140 000 exemplaren over de toonbank, ze stonden op zowat alle grote podia - solo gegaan en trekt hij resoluut de kaart van de feestmuziek met een hoog meezinggehalte. Gewapend met zijn accordeon maakt hij sindsdien heel wat festivals en feesttenten onveilig.
 

Zanger boeken

Op het podium ontpopt Johan zich tot een rasentertainer die zich volledig geeft om zijn publiek te vermaken. Eigen hits worden moeiteloos afgewisseld met herkenbare meezingers waarbij zijn accordeon steeds de rode draad vormt.
 

Johan Veugelers boeken

2018 en 2019 kenmerkten zich door een bomvolle agenda en optredens op de grotere evenementen in Vlaanderen, maar sinds kort - en mede gesteund door zijn succesvolle deelname aan het TV-programma “Topper Gezocht” - is Johan een revelatie in “zijn eigen” Nederland met inmiddels geplande optredens in Ahoy Rotterdam en de IJsselhallen te Zwolle. Kortom waar Johan op zijn accordeon speelt… is het een garantie voor feest!

Johan Veugelers boeken doe je bij Viking Entertainment!

Johan Veugelers boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Johan Veugelers Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Johan Veugelers Boeken
Johan Veugelers Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095