Klanttevredenheid
9

Johan Veugelers boek je bij Viking

Johan Veugelers is geboren op 23 april 1987 in Weert. Doordat Johan uit een zeer muzikale familie komt en er thuis altijd muziekinstrumenten zijn is hij al vanaf de luier bezig met muziek. Zijn echte muzikale loopbaan begint op 7-jarige leeftijd met het nemen van accordeon- en slagwerklessen. Het blijkt dat Johan gevoel heeft voor muziek, nauwelijks een jaar later staat hij al met zijn accordeonnetje op het podium voor publiek. Verder speelt hij vanaf zijn 8ste levensjaar zowel drums als accordeon in verschillende orkesten. Johan behaalt vervolgens een vijftal jaren achter elkaar het Limburgs en Nederlands kampioenschap slagwerk.
 

Ook was hij een van de oprichters van de succesvolle pop/rock band Eleven66 die van 2003 t/m 2009 de podia onveilig maakten. Ze werden uitgenodigd door de landelijke radiozender 3fm en speelden o.a. samen met Angelo Kelly van The Kelly Family.
 

Johan werkt in 2005 samen met Mike Schaperclaus (bekend slagwerker bij verschillende orkesten, o.a. bij Paul de Leeuw) mee aan de totstandkoming van de DVD 'Windkracht 6' bedoeld om de interesse van jonge kinderen te wekken voor het slagwerk. In 2006 wordt hij wereldkampioen op het Wereld Muziek Concours te Kerkrade als lid van een trio in de Top Divisie. Bij de muziekschool te Weert en bij Kreato te Thorn heeft hij o.a het A,B en C diploma slagwerk gehaald en een opleiding als instructeur gevolgd.
 

In 2009 wordt Johan genomineerd voor de Friends-for-music award. Als accordeonist is Johan in die tijd actief bij het spelen op feesten en evenementen. Als slagwerker heeft hij een aantal theaterproducties, CD- en DVD-opnames gedaan met het Nationaal Jeugd Slagwerk Ensemble.
 

Als freelance-drummer speelt Johan i.s.m. het Philips Symfonie Orkest met o.a. Ilse DeLange, Roel van Velzen, Caro Emerald, Alain Clark, Allesandro Safina en Paul de Leeuw. 
 

In februari 2011 wordt Johan lid van 'The Sunsets'. Samen met Annelies Winten vormt hij dit succesvolle Vlaamse accordeon-duo. Op het moment hebben The Sunsets 140.000 albums verkocht. Als lid van The Sunsets werkte Johan onder meer samen met The Gibson Brothers, Christoff, Lindsay, Andrei Lugovski, Frans Bauer, Django Wagner en Sam Gooris.

Johan Veugelers boeken?

EUR Prijs v.a. € 695,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095