Klanttevredenheid
9
Crazy Accordeons

Wil je Crazy Accordeons boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Crazy Accordeons voor een evenement.

Biografie Crazy Accordeons

Hoe Hollands kan en mag het zijn, al zou je denken bij de titel HAPPY….Hollands ? Ach, die kreet is zo bekend en ingeburgerd dat je de betekenis van dat woord niet beter kan verwoorden dat als je luistert naar de heerlijke Zomerse klanken van deze single. De laatste jaren wordt de accordeon misschien wel ten overvloede gebruikt in veel liedjes van artiesten, maar hoe mooi kan het zijn om de accordeon als middelpunt te hebben en dat we met z’n allen teruggaan naar al die grote Nederlandse accordeonisten die zowel hier als ook ver over de landsgrenzen furore maakten. De Kermisklanten - John Woodhouse - Johnny Meyer of wat dacht je van Malando, kortom fans genoeg voor dit instrument…..nu de uitvoerende artiest(en) nog anno 2019. Twee nieuwkomers, die elkaar kruisten op hun levenspad van de liefde, maar daarnaast de liefde voor muziek en accordeon. Marco & Monique, oftewel CRAZY ACCORDEONS, dachten hetzelfde en deelden hun passie. Goldstar Music,oftewel Emile Hartkamp & Norus Padidar, kwam met hun in contact en het afgelopen half jaar is er rustig gewerkt naar nieuw eigen repertoire, en het is nu tijd om dit met heel Nederland te gaan delen.

CRAZY ACCORDEONS - HAPPY, misschien wel de aftrap naar een succesvolle carrière en ’n kennismaking met ’n talentvol accordeon duo. Voor alle liefhebbers voor toch wel het beetje Oerhollandse accordeon geluid een  mooi kadootje. 

Crazy Accordeons boeken doe je bij Viking Entertainment!

Crazy Accordeons boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit gezellige duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Crazy Accordeons boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Crazy Accordeons
Crazy Accordeons
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095