Klanttevredenheid
9
Limburger Buben Boeken

Wil je Limburger Buben boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Limburger Buben voor een evenement.

Biografie Limburger Buben

Vanwege de grote vraag naar Oktoberfeest bands en artiesten is de Zuid-Limburgse band 'Die Limburger Buben' nieuw in het uitgebreide exclusieve roster van 'Oktoberfeest bands' en artiesten bij Viking Entertainment.

Die Limburger Buben speelt de originele Volkstümliche in de Oostenrijkerse- en Oberkrainer stijl. Aan de ene kant gaat het om de muzikaliteit van die Limburger Buben maar aan de andere kant om de gezelligheid en het feest in de zaal of feesttent. De band speelt in de originele en authentieke samenstelling namelijk met  Jacky; gitaar en zang, Joost; klarinet/saxofoon en zang, Kevin; Steirische Harmonica/Bas en zang en tenslotte Maurice op drums, percussie en leadzang.

Limburger Buben boeken op jouw feest of evenement

De leden van de band zijn allen afkomstig uit het diepe Zuiden van Nederland en hebben hun sporen al in talloze andere bands verdient waaronder o.a. de Palemiger en Anseltaler. Naast de succesvolle optredens door het hele land is de band ook zeer regelmatig te vinden in Duitsland en Oostenrijk. Opvallend is natuurlijk wel dat de band inmiddels al jaren achter elkaar als de huisband van de Tiroler Feesttent van de Zwarte Cross (het grootste festival van Nederland) staat geprogrammeerd. Limburger Buben is een gegarandeerd spektakel op ieder evenement!

Limburger Buben boeken

De band speelt gemiddeld 3 sets van 50 minuten. Naast de viermans formatie is de band ook als trio te boeken voor een show van 1 x 30 minuten.
Informeer snel naar de mogelijkheden voor deze authentieke band en dit unieke trio voor jullie Oktober- Oogst- of Bierfeest. Volksmusik macht spass!

Limburger Buben boeken doe je bij Viking Entertainment!

Limburger Buben boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Limburger Buben Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Limburger Buben Boeken
Limburger Buben Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095