Klanttevredenheid
9
Mart Hoogkamer

Wil je Mart Hoogkamer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mart Hoogkamer voor een evenement.

Biografie Mart Hoogkamer

Wilt u Mart Hoogkamer boeken? Dan doet u dit natuurlijk bij zijn boekingskantoor Viking Entertainment Group! Geboren in het jaar 1998, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied. Zijn authentieke optredens ende talentshows blijven niet onopgemerkt en met het nummer Liefde van Willy Alberti verovert hij de harten van het publiek.

Auditie Holland's Got Talent


Niet enkel door de jury, maar tevens ook door de familie Alberti wordt Mart de nieuwe Willy Alberti genoemd. Dat leidt tot een bijzondere samenwerking: in september 2016 brengt hij samen met Willeke Alberti de single Lachen, Beetje Huilen uit. Uiteindelijk wordt Mart tweede bij Holland’s Got Talent en dat blijkt de start van een prachtige carrière.

Mart Hoogkamer Boeken


In februari 2017 brengt Mart zijn eerste solosingle In Mijn Droom uit, geschreven door Bram Koning en Hans Aalbers. In de zomer die volgt, zet hij met het vrolijke nummer Lekker Leven elke Nederlandse enclave op de Spaanse Costa Brava op zijn kop. Dat levert hem bovendien een #10-notering op in het Sterren.nl Jaaroverzicht van 2017. Mart treedt dat jaar onder meer op tijdens Muziekfeest op het Plein en Dutch Valley en hij wordt als Grootste Talent genomineerd voor een BUMA NL Award. Eind 2017 gaat Mart samen met Willeke Alberti op theatertour.

In het voorjaar van 2018 wordt Mart gevraagd voor het programma ‘Topper Gezocht’, waar René Froger, Gerard Joling, Jeroen van de Boom en Jan Smit een naar een nieuwe collega zoeken die samen met hen 65.000 mensen zal toezingen in de Amsterdam Arena. Mart schopt het tot de finale en zal samen met de andere finalisten de halftime show voor zijn rekening nemen. Gelijktijdig met het eerste Topper-concert op 25 mei zal Mart zijn langverwachte debuutalbum ‘Mart Hoogkamer’ uitbrengen.

Zingen zit hem in het bloed. Net zoals zijn vader Mart Hoogkamer senior deed hij in zijn jonge jaren ook mee aan een talentenjacht en bracht daarna een cover uit van de hit Wij Blijven Vrienden.


In augustus 2020 gaat Mart viral met een spontane cover van Unchained Melody, gezongen in zijn zwembroek op het Spaanse strand. Tientallen miljoenen mensen van over de hele wereld bekijken de video en reageren vol lof.

Megahit Mart Hoogkamer ''Ik Ga Zwemmen''


In de zomer van 2021 kwam zijn single ''Ik Ga Zwemmem'' uit. Dit nummer werd ontzettend goed ontvangen bij het Nederlandse publiek en werd daardoor ook dé zomerhit van 2021! Mart Hoogkamer behoort tegenwoordig tot één van dé volkszangers van Nederland en domineert de hitlijsten met zijn megahit 'Ik ga Zwemmen'. Mart Hoogkamer heeft vanaf dat moment zeker niet stil gezeten en is druk bezig geweest in de studio. Daaruit is zijn nieuwe nummer gekomen genaamd ''Neem Er Éen Van Mij''.

Mart Hoogkamer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mart Hoogkamer  boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangert. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Mart Hoogkamer
Mart Hoogkamer
Mart Hoogkamer
Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mart Hoogkamer
Mart Hoogkamer
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095