Klanttevredenheid
9
Danny Froger boeken

Wil je Danny Froger boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Froger voor een evenement.

Biografie Danny Froger

Muziek is Danny met de paplepel ingegoten; hoe kan het ook anders met een naam als Froger. Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden, en dat moest dan maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek! De afgelopen jaren deed Danny veel ervaring op als zanger en na een jaar keihard werken aan een eerste eigen album, was er vorig jaar dan eindelijk de langverwachte eerste single 'Vandaag'.
 

Danny Froger boeken op jouw feest of evenement

Danny verraste vriend en vijand met een volwassen popsong waarvoor kosten nog moeite waren gespaard. 'Vandaag' stond in diverse hitlijsten enkele weken op de nummer 1 positie en werd veelvuldig gedraaid op de radio. Ook op tv was er veel aandacht voor Danny's debuutsingle. Zo was hij o.a. uitgebreid te zien in programma's als 'Life 4 You', 'Koffietijd', 'RTL Boulevard' en 'SBS Shownieuws'.
 


Danny Froger boeken

Inmiddels is het tijd voor een tweede en derde single, de up-tempo zomer-plaat 'Harder'. Een feel good pop-song over het ultieme liefdesgevoel: verliefd zijn. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door een spectaculaire videoclip. Danny gaat door op de ingeslagen weg om zijn plaatsje te veroveren. Hoogwaardige producties op een eigentijdse frisse wijze gepresenteerd. Zijn nieuwste single; Grote Kleine Meid, beluister je hieronder!

Danny Froger boeken doe je bij Viking Entertainment!

Danny Froger boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Danny Froger boeken?

EUR Prijs v.a. € 1195,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Danny Froger boeken
Danny Froger boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095