Klanttevredenheid
9
Lawine boys

Wil je Lawine boys boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lawine boys voor een evenement.

Biografie Lawine boys

Wie de Lawineboys niet kent of niet weet wat ze doen, kan eigenlijk blindelings op de naam af gaan. De Dikke Van Dale omschrijft het als volgt: la·wi·ne de; v -s, -n 1 het neerstorten van sneeuwmassa's langs berghellingen 2 iets dat in overstelpende hoeveelheid op iemand afkomt.
 

De tweede omschrijving is op het lijf geschreven van de Lawineboys. Tijdens een optreden wordt je bedolven onder een enorme feestlawine!! Ruim 15 jaar geleden begonnen de Lawineboys als feestdeejays. Plaatjes draaien op de radio, in cafés en discotheken. Om de stemming te verhogen werden de meeste feestnummers luidkeels meegezongen.
 

Lawineboys boeken op jouw feest of evenement

Toen de Lawineboys werden benaderd voor een skihut in Oostenrijk, werd het tijd voor een eigen repertoire!!  'Wat Zullen We Drinken' was direct vanaf het begin een enorme feestknaller. Hierna ging alles in een stroomversnelling. De hits volgden elkaar in sneltrein vaart op. Zo hoor je inmiddels op ieder feest hun nummers voorbij komen. 'Als We Gaan', 'Sex Met Die Kale, 'Over 100 Jaar' en 'Laat Maar Waaien' zitten vooraan in de cd koffer van de feestdeejays!
 

Lawineboys boeken

Ook in het buitenland doen de Lawineboys het enorm goed. Spanje, Hongarije, Gran Canaria, Duitsland (WK 2006), Zwitserland (EK 2008), Mallorca, Oostenrijk, België en zelfs Afghanistan (ISAF) werden door de Lawineboys bezocht.
 

Toen zich in 2003 de mogelijkheid voordeed om in Hinterglemm (Oostenrijk) een eigen skihut te openen, twijfelden de Lawineboys geen minuut. Inmiddels is het Après Ski Paleis uitgegroeid tot een begrip in Oostenrijk.
 

Nu, 11 singles (waarvan 9 hoog in de Mega Top 100) en een album verder, zijn de Lawineboys niet meer weg te denken.

Hits als: ‘Sex Met Die Kale’, ‘Joost’, ‘Zuipen’ en ‘Lawinesong’ komen op ieder feest voorbij. Een optreden van de Lawineboys is een echte feestexplosie. In hoog tempo volgen de hits elkaar op. Stilstaan is onmogelijk. Tijdens een optreden kennen de Lawineboys maar één motto: 'Laat de Feestlawine maar los barsten'!!!

Lawine boys boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lawine boys boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Lawine boys
Lawine boys
Lawine boys
Lawine boys

Lawine boys boeken?

EUR Prijs v.a. € 3295,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lawine boys
Lawine boys
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095