Klanttevredenheid
9
Zware jongens boeken

Wil je Zware jongens boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Zware jongens voor een evenement.

Biografie Zware jongens

De Zware Jongens hebben sinds het uitkomen van hun eerste single in het jaar 2000 al 18 hits gescoord.
 

Hun versie van "Anton aus Tirol" haalde moeiteloos een top 20 notering. De publieksfavoriet "Stil aan de overkant" wordt nog steeds wekelijks in alle stadions vanaf de tribunes gezongen.
 

Niet veel later verschijnt de allergrootste feestknaller tot nu toe. "De Jodeljump" wordt uitgeroepen tot "feesthit van het jaar" en de Zware Jongens ontvangen hiervoor een party-award. Het liedje wordt ondanks een bescheiden notering in de hitlijsten, in alle kroegen en op alle feesten grijsgedraaid en Fokko en Arie treden onafgebroken op. In de wintersportgebieden is de Jodeljump een absolute topper.
 

Na de single "Hoog is de zolder" die het live enorm goed doet, verschijntdaarna "Rosemarie". Het nummer, geschreven door de Fokko en Arie i.s.m. producer Waylon wordt in Oostenrijk en Duitsland een hit in de uitvoering van Die Boore.
 

Na de caravalhit "De poes van tante Loes" en de feestknaller "DORST" wordt begin januari  de "Bonnie Hoep" uitgebracht. Een eersteklas feestnummer.
 

De liveoptredens van de Zware Jongens zijn één groot doe-en-zing-mee-feest. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige beweginkjes en wordt getrakteerd op een enorm leuke show, waarbij stil blijven staan bijna onmogelijk is.

Zware jongens boeken doe je bij Viking Entertainment!

Zware jongens boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Zware jongens boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Zware jongens boeken
Zware jongens boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095