Klanttevredenheid
9
Bram Krikke

Wil je Bram Krikke boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bram Krikke voor een evenement.

Biografie Bram Krikke

Bram Krikke begon zijn loopbaan met het YouTube-kanaal De Knieperts, dit is hij samen begonnen met een schoolvriend. Niet veel later begon hij met Bramos, zijn eigen YouTube-kanaal. Hij studeerde journalistiek en kreeg tijdens deze studie een baan aangeboden bij jongeren #First, een jongeren tv-programma. Zijn talent is niet onopgemerkt gebleven mede hierdoor werd hij in november 2017 gevraagd bij het radiostation SLAM!. Vele kennen hem nu als de vaste sidekick van Tom van der Weerd bij de radioshow Club Ondersteboven. Ook is hij het vaste gezicht van het YouTube-kanaal van SLAM! waar hij wekelijks te zien is met nieuwe afleveringen van Bram In De Buurt. Hierin interviewt Krikke willekeurige mensen op straat en dit zorgt voor hilarische beelden. Hij was ook te zien als gastartiest bij niemand minder dan Snollebollekes live in concert waar hij o.a. zijn hit ‘Potentie’ zong.


Bram Krikke boeken doe je bij Viking Entertainment

Radio DJ, presentator en oud-vlogger Bram Krikke boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over de Radio DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hebben jullie de nieuwe kneiter al gehoord van Bram met Stefan en Sean. Check de video hieronder. 
 

Bram Krikke boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bram Krikke boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bram Krikke boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bram Krikke
Bram Krikke
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095