Klanttevredenheid
9
Zimra Geurts boeken

Wil je Zimra Geurts boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Zimra Geurts voor een evenement.

Biografie Zimra Geurts

Zimra Geurts, de naam die alle mannenharten op hol doet slaan. Sinds haar doorbraak eind 2012 is Zimra niet meer uit de media weg te denken en worden haar activiteiten op de voet gevolgd.. Nadat zij door de lezers van Playboy was uitgeroepen tot Playmate van het Jaar 2011 ging het hard met Zimra.Zo was zij te zien als verslaggeefster voor GeenStijl, Playboy en VeronicaMagazine.nl en was ze de spraakmakende side-kick van Giel Beelen in 3FM Freaknacht. Oktober 2012 werd Zimra tijdens het Internationale Playmate Gala op de Filipijnen uitgeroepen tot International Playmate of the World.

Niet veel later bombardeerde de Telegraaf haar tot de nieuwe Tatjana en werd ze verkozen tot 'Meest Sexy Vegetariër van Nederland".In de vele tv optredens en interviews die volgde bleek Zimra altijd goed te zijn voor spraakmakende uitspraken. Ook veel besproken was het toen het BNN programma Spuiten & Slikken een beeld van Zimra's borsten op het Museumplein in Amsterdam plaatste, die binnen 24 uur was gestolen. In het voorjaar organiseerde Zimra haar eigen druk bezochte strandfeest Bunny Beach, dat gepaard ging met een succesvolle campagne met reportage in Panorama, Nieuwe Revu en diverse radio en tv programma's. En aan de opkomende populariteit en media aandacht van Zimra lijkt voorlopig geen einde te komen. Zimra is te boeken voor presentaties of Meet & Greets waarbij de bezoekers met een unieke foto met de Playmate of the World worden vastgelegd.

Zimra Geurts boeken doe je bij Viking Entertainment!

Zimra Geurts boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Zimra Geurts boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Zimra Geurts boeken
Zimra Geurts boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095