Klanttevredenheid
9
The Mobile Experience

Wil je The Mobile Experience boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Mobile Experience voor een evenement.

Biografie The Mobile Experience

Door The Mobile Experience te boeken, creëer je een uiterst bijzondere locatie voor je evenement. De naam zegt het al, The Mobile Experience is een mobiele evenementenlocatie. De hightech trailer is compleet self supported, van alle gemakken voorzien en biedt luxe en comfort. Wat er verwacht kan worden van deze buitengewone evenementenlocatie zijn de laatste styling trends, de nieuwste snufjes op het gebied van licht en geluid en chic design meubilair. Van The Mobile Experience is er maar één in Nederland en dat maakt de locatie zo bijzonder. Daarnaast kan men tot op de centimeter bepalen waar het evenement kan plaatsvinden, wat dé unieke eigenschap is van The Mobile Experience. The Mobile Experience boeken, doe je voor een waanzinnige locatie voor elk evenement.

De locatie kan naar de wens van de opdrachtgever worden gemaakt en ingericht voor bijvoorbeeld een borrel, meeting, fantastisch feest of zelfs een bruiloft. Er wordt een adembenemende entree gecreëerd via de laadklep van de trailer. Maar wil je en spectaculaire entree over het water? Dat kan ook, want The Mobile Experience kan ook over water gebouwd worden. De locatie kan worden uitbereid met een stijlvolle tent waardoor de oppervlakte maximaal 300 m2 wordt. Hierdoor is The Mobile Experience geschikt voor evenementen met een totale capaciteit van 400 personen. De wanden van The Mobile Experience kunnen geopend worden zodat de vloer verder naar buiten kan worden doorgetrokken. Zo ontstaat er een prachtig groot terras en worden er meer vierkante meters gecreëerd. Met het VIP dek op het dak van de trailer is er een mooi uitzicht over heel het evenement. The Mobile Experience kan binnen vijf uur voor je evenement worden opgezet. Bekijk hier de foto’s van The Mobile Experience. Boek The Mobile Experience voor een onvergetelijke locatie voor je evenement.

The Mobile Experience boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Mobile Experience boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
The Mobile Experience
The Mobile Experience
The Mobile Experience
The Mobile Experience

The Mobile Experience boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Mobile Experience
The Mobile Experience
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095