Klanttevredenheid
9
Kaj Gorgels

Wil je Kaj Gorgels boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kaj Gorgels voor een evenement.

Biografie Kaj Gorgels

Kaj Gorgels (1990) dankt zijn bekendheid op de eerste plaats aan YouTube, maar koestert een speciale liefde voor het ‘ouderwetse’ medium televisie. ‘Televisie heeft voor mij een magisch imago’, zei hij toen RTL-4 besloot hem te boeken als presentator van SOS: Mijn vakantie is een hel. Ook als spreker of dagvoorzitter weet Kaj zijn publiek op een aanstekelijke manier mee te slepen.

Lef, humor, oprechte interesse en inlevingsvermogen. Dat zijn kenmerkende eigenschappen die maken dat bedrijven Kai Gorgels graag inhuren, niet alleen als gangmaker voor bedrijfsfeesten, ook als spreker over serieuze onderwerpen tijdens seminars en events. Daarnaast is Kaj een vaardige presentator en dagvoorzitter. Ook u kunt hem voor uw bijeenkomsten in die rol inhuren.

Na zijn vooropleiding maakt Kai een reis door Azië. Tijdens de reis krijgt hij de smaak van het schrijven te pakken en fantaseert hij over een loopbaan bij de televisie. Zijn avontuurlijke en nieuwsgierige instelling doen hem besluiten een studie journalistiek te volgen. Tijdens de studie komt nóg een bijzonder talent naar boven, dat van komiek. Kaj gaat online en wordt een hit.

Zijn succes als entertainer begint als hij op YouTube zijn ‘Kaj’s Typetjes’ introduceert. Moeiteloos kruipt hij in zijn video’s in de huid van anderen. De filmpjes worden miljoenen keer bekeken en Kaj groeit uit tot ‘online personality’. Zijn Facebook pagina noteerde al meer dan 225.000 likes en op Instagram heeft mij meer dan 115.000 volgens.

Naast zijn ‘typetjes’-kanaal laat Kaj zich als presentator van zijn kanaal Zo, die is goed met van zijn serieuze journalistieke kant zien. Jij bezoekt en interviewt mensen met een bijzondere hobby of met een niet-alledaags beroep of talent. Hieruit blijkt dat als u besluit tot het inhuren van Kaj Gordels u aanzienlijk meer dan ‘een typetje’ in huis haalt als spreker of presentator.

In het verlengde van zijn online succes, wordt Kaj al snel ontdekt door televisiemakers. Veronica besluit hem te boeken als presentator en reporter van Bonobo’s. In 2016 vraagt RTL-4 hem als presentator van SOS: Mijn vakantie is een hel. Kaj blijft actief op internet, onder meer als presentator van de NieKaj index en van RTL’s YouTube-kanaal Concentrate.

Naast zijn werk voor internet en televisie, is Kaj Gorgels succesvol actief als gastheer, spreker, acteur, presentator en gangmaker tijdens feesten en business events. Bedrijven die eerder besloten hem voor hun bijeenkomsten te boeken, loven zijn professionaliteit en spontaniteit. Kaj past zich gemakkelijk aan zijn publiek aan en weet als presentator de juiste sfeer neer te zetten.

Kaj Gorgels boeken - bij Viking Entertainment
Kaj Gorgels is te boeken bij Viking Entertainment. Neem voor informatie vrijblijvend contact met ons op voor informatie over de prijs, beschikbaarheid etc. Onze collega's staan klaar voor je!

Kaj Gorgels boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kaj Gorgels boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kaj Gorgels boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kaj Gorgels
Kaj Gorgels
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095