Klanttevredenheid
9
Stuk TV

Wil je Stuk TV boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Stuk TV voor een evenement.

Biografie Stuk TV

De drie mannen van StukTV zijn de nieuwe sterren van deze generatie. Op S​tuk.TV​ voeren Giel de Winter (26 april 1990), Thomas van der Vlugt (8 mei 1992) en Stefan Jurriens (14 april 1992) wekelijks de leukste, lachwekkende en tofste opdrachten uit, die door hun fans zijn verzonnen. En dat zijn er nogal wat. Met maar liefst bijna 2.000.000 abonnees domineren ze de top van de Nederlandse online communities.

Op Youtube zijn de mannen van StukTV niet meer weg te denken, maar ook op televisie maken de mannen serieuze stappen. Zo maakten ze onder andere het succesvolle programma Roadtrippers, wat te zien was op Veronica.

Wanneer ze aan het einde van de dag de beelden geschoten, ge­ëdit en geüpload hebben, trekken de heren met liefde ook nog even hun party outfit aan, om vervolgens als DJ­-team volle zalen helemaal plat te draaien! StukTV brengt de interactie, de gekkigheid en de gezelligheid van hun Youtube kanaal naar de dansvloer. En dat kan ook niet anders, want waar anders kunnen de kijkers hun helden in het echt zien.

Stuk TV boeken doe je bij Viking Entertainment!

Stuk TV boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Stuk TV
Stuk TV
Stuk TV

Stuk TV boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stuk TV
Stuk TV
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095