Klanttevredenheid
9

Benny Rodrigues boek je bij Viking

Foto K. van Noordwijk

Benny Rodrigues is in zeer korte tijd geïnfiltreerd in het rijtje van de bekende gevestigde namen in de Nederlandse dance-scene. Deze Rotterdammer met Portugees bloed verstaat de kunst om de funk te gebruiken, de zaal aan zijn voeten en de dansvloer vol te krijgen. Hoewel hij bekend is geworden vanwege zijn Funky (tech-)house, weet hij ook dat er zo nu en dan gewerkt moet worden en weet hij hoe hij dat bijltje moet hanteren, wat resulteert in een bijzonder stevige portie techno die boven alles goed verteerbaar blijft.

Deze Rotterdammer van Kaapverdische komaf verstaat de kunst om de funk te gebruiken. Van House tot Techno, hij weet steeds weer het publiek op de dansvloer te verrassen en naar ongekende hoogten te brengen. Alle bekende clubs in Nederland hebben Benny wel eens achter de draaitafels gehad en bijna alle festivals zijn door zijn toedoen wel een keer op z'n kop gezet. Ook internationaal is hij met z'n mixing skills een graag geziene gast, zo bewijzen zijn residenties bij onder andere Cafe d' Anvers en bij menig club op het welbekende party-eiland Ibiza. Inmiddels heeft Benny ook de smaak van het produceren te pakken.

Dit jaar verscheen zijn debuutplaat 'Paradox' (in samenwerking met Darko Esser) op het Underwater-label van Darren Emerson. Ook staan er nog tracks op stapel voor Josh Wink's Ovum label. Rodrigues is ook druk bezig met het opzetten van twee eigen platenlabels. Hij verstaat als geen ander de kunst funk in zijn sets te gebruiken, waarmee hij elke dansvloer vol krijgt. In korte tijd heeft Benny Rodrigues een belangrijke plek weten te veroveren in de ranglijst van Nederlandse top-dj's. Hij is bekend om zijn funky (tech-)house maar gooit ook eens in de zoveel tijd flink de strijdbijl erin, met als resultaat een sterke en verrukkelijke portie techno.

Benny Rodrigues boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095