Klanttevredenheid
9
Benny Rodrigues boeken

Wil je Benny Rodrigues boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Benny Rodrigues voor een evenement.

Biografie Benny Rodrigues

Foto K. van Noordwijk

Benny Rodrigues is in een aanzienlijk korte periode geïnfiltreerd in het rijtje van de bekende gevestigde namen in de Nederlandse dance-scene. Deze Rotterdammer met Portugees bloed speelt wekelijks op tientallen events in binnen- en buitenland. Er is geen festival of club in Nederland waar Benny nog niet heeft gestaan. Voor House of Techno feesten is Benny Rodrigues dé headliner bij uitstek.


BENNY RODRIGUES BOEKEN VOOR JOUW FESTIVAL OF ANDER DANCE EVENT?
 

Benny verstaat de kunst om de funk te gebruiken, de zaal aan zijn voeten en de dansvloer vol te krijgen. Hoewel hij bekend is geworden vanwege zijn Funky (Tech-)House, weet hij ook dat er zo nu en dan gewerkt moet worden en weet hij hoe hij dat bijltje moet hanteren, wat resulteert in een bijzonder stevige portie Techno die boven alles goed verteerbaar blijft.

Deze Rotterdammer van Kaapverdische komaf verstaat de kunst om de funk te gebruiken. Van House tot Techno, hij weet steeds weer het publiek op de dansvloer te verrassen en naar ongekende hoogten te brengen. Alle bekende clubs in Nederland hebben Benny wel eens achter de draaitafels gehad en bijna alle festivals zijn door zijn toedoen wel een keer op z'n kop gezet. Ook is hij regelmatig achter de booth in b2b-sessies te vinden met zijn muzikale vrienden Michel De Hey, De Sluwe Vos en zelfs Afrojack onder zijn Techno-alias Capuchon.
 

BENNY RODRIGUES - INTERNATIONAL DJ & PRODUCER
 

Ook internationaal is hij met z'n mixing skills een graag geziene gast, zo bewijzen zijn residenties bij onder andere Now & Wow, Toffler, Cafe d' Anvers en bij menig club op het welbekende party-eiland Ibiza. Inmiddels heeft Benny ook de smaak van het produceren te pakken.

Zijn debuutplaat 'Paradox' (in samenwerking met Darko Esser) verscheen op het Underwater-label van Darren Emerson. Ook staan er nog tracks op stapel voor Josh Wink's Ovum label. Rodrigues is ook druk bezig met het opzetten van twee eigen platenlabels. Hij verstaat als geen ander de kunst funk in zijn sets te gebruiken, waarmee hij elke dansvloer vol krijgt.

Alles weten over het boeken van Benny Rodrigues?

In korte tijd heeft Benny Rodrigues een belangrijke plek weten te veroveren in de ranglijst van Nederlandse top-dj's. Hij is bekend om zijn funky (Tech-)House maar gooit ook eens in de zoveel tijd flink de strijdbijl erin, met als resultaat een sterke en verrukkelijke portie Techno onder zijn andere alias ROD. ROD staat voor vuige Techno waarvan de stampende locomotief geen genoegen neemt met een snelheid onder de 130 BPM.

Benny Rodrigues boeken doe je bij Viking Entertainment!

Benny Rodrigues boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze House & Techno DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Benny Rodrigues boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Benny Rodrigues boeken
Benny Rodrigues boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095