Klanttevredenheid
9
Michel de Hey

Wil je Michel de Hey boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Michel de Hey voor een evenement.

Biografie Michel de Hey

Elektronische muziek is altijd een ontdekkingstocht geweest. Het meenemen van de dansvloer naar nieuwe onverwachte geluiden, de aandacht van het publiek vasthouden met een continu element van verrassing - innovatie is altijd een drijvende kracht geweest in de dance. Eén van de gidsen door deze altijd veranderende scene is zeker Michel de Hey, berucht om zijn 30 jaar aan ervaring, een wereldwijd gerespecteerd dj, producer, labelbaas en party-organisator. En met de nieuwe hoofdstukken die tegenwoordig worden toegevoegd, is zijn verhaal nog volop in ontwikkeling. 

De naam, de faam 
Natuurlijk spreken de vroege jaren van Michel de Hey's carrière boekdelen. Opkomend in een nog jonge dancescene, eind jaren 80, groeit hij snel uit tot een van Nederlands meest bekende dj's. Hij staat bekend om zijn vloeiende draaistijl (vaak techhouse genoemd omdat er zowel clubhouse in te horen is als een rauwer geluid dat vooral zijn helden uit Detroit in herinnering brengt), en weet zijn publiek steevast omver te blazen met zijn optredens. De Hey's grote kracht: het constant draaien van nieuwe, verrassende platen en zijn talent om gemakkelijk te schakelen tussen grote rave shows, festival mainstages en underground clubfeesten. 

Kortom, Michel de Hey wordt een steeds veelzijdiger artiest. Vaandeldrager van de Rotterdamse technoscene, draaiend op zo'n beetje elk festival en clubfeest in het land, terwijl hij ook als een van de eerste Nederlandse dj's de rest van de wereld verkent, belangrijke gigs spelend van Berlijn en Ibiza tot Japan en de VS. Dit is een artiest die de boel net zo makkelijk de boel op gang krijgt op Circoloco als op Mysteryland. Of een feestje bouwt in de lokale club om de hoek, en hetzelfde weekend draait op het prestigieuze techno event Time Warp. De naam Michel de Hey is een begrip; een specialist voor het grote publiek, een smaakmaker voor de specialisten. 

Het vervolg... 
Tot zover, zoals ze zo mooi zeggen, het verhaal in een notendop. Michel de Hey's hoofdrol in de Nederlandse techno en house is evengoed te danken aan zijn wekelijkse radioshow, tot op de dag van vandaag jonge dj's inspirerend, en zijn eigen producties, uitgebracht op eigen labels HEY! Records en EC Records, evenals Noir Music, Bedrock en Rejected (de veelgeprezen, in december 2015 verschenen release 'You Feel Alive', gedrenkt in lekker zweterige, fijn hobbelende house vibes). 
Ondertussen wordt het HEY! keurmerk ook naar de dansvloer gebracht. Er zijn uitverkochte feesten in gerenommeerde clubs als Toffler, Studio 80, AIR, Melkweg en Winkel van Sinkel, evenals areas op festivals als Boothstock, R'dam Outdoor, Outdoor Stereo en Thuishaven. De edities bij strandclub De Karavaan zijn een van de recente hoogtepunten, een serie enerverende feesten die publiek uit alle windstreken trekt - op moment van schrijven draait het feest nog steeds op volle kracht. 

Het moge duidelijk zijn, Michel de Hey's wereld wordt steeds groter. Artiesten uitnodigend die de sound vertegenwoordigen waar hij voor staat (van Ricardo Villalobos naar Paul Kalkbrenner, van Danny Daze naar Karotte), onvermoeibaar werkend aan nieuwe muziek, opkomende artiesten een platform biedend met zijn Kweekvijver project, en nooit die clubgrond waar hij vandaan komt uit het oog verliezend - deze artiest is altijd in beweging. 

En ja, dit is een verhaal met een open einde. Michel de Hey's clubfeesten lopen beter dan ooit, zijn producties worden elke release beter ontvangen, terwijl er nog altijd nieuw publiek wordt veroverd met zijn charismatische en gedreven dj-sets. Logische vraag is nu: wat ligt er nog in het verschiet voor deze dj-bekendheid? Wat het ook zal zijn, het zal elektronische muziek in zijn meest actuele vorm bevatten, vers en energiek, met Michel de Hey aan het roer als zijn meest betrouwbare gids
 

Michel de Hey boeken doe je bij Viking Entertainment!

Michel de Hey boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Michel de Hey boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Michel de Hey
Michel de Hey
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095