Klanttevredenheid
9
It All Started In The Nineties

Wil je It All Started In The Nineties boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van It All Started In The Nineties voor een evenement.

Biografie It All Started In The Nineties

It All Started In The Nineties boeken, doe je als je een liefhebber bent van de jaren ’90. Het decennium waar met flippo’s werd gespeeld op het schoolplein, het decennium van de Gabbers, Super Mario en natuurlijk alles wat daar nog bij hoort. It All Started In The Nineties is een concept dat in 2010 is begonnen en tot nu toe al meer dan 100 succesvolle evenementen heeft gehad door het hele land. Vanaf 2016 focust It All Started In The Nineties zich vooral op de DJ + MC act, dat al op verschillende festivals stond. Bij festivals als Daydream, 7th Sunday, WiSH Outdoor en Festyland werd de tent bijna letterlijk afgebroken. Er kan dus wel gesproken worden dat dit de bekentste 90’s act is van Nederland.

It All Started In The Nineties boeken zorgt voor herinneringen, energie en feest. Kan jij je de rages, de videoclips en de muziek nog herinneren? It All Started In The Nineties neemt je mee terug in de tijd. Op elk feest waar deze act staat, komt de beste muziek van de jaren ’90 terug. Happy hardcore, eurodance, hip hop, house en de beste dance classics komen allemaal voorbij tijdens It All Started In The Nineties. Haal die voetjes maar van de vloer, want tijdens deze energieke act kun je niet meer stil staan. Bekijk hier die video’s van It All Started In The Nineties. It All Started In The Nineties boeken doe je bij Viking Entertainment.  Viking Entertainment heeft verschillende vestigingen in Nederland en met z’n allen wordt er gewerkt aan entertainmentprogramma’s in binnen- en buitenland. Wil je It All Started In The Nineties boeken? Vul vrijblijvend het offerteformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op.
 

It All Started In The Nineties boeken doe je bij Viking Entertainment!

It All Started In The Nineties boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

It All Started In The Nineties boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
It All Started In The Nineties
It All Started In The Nineties
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095