Klanttevredenheid
9
Mental Theo

Wil je Mental Theo boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mental Theo voor een evenement.

Biografie Mental Theo

Mental Theo boeken kan voor ieder 90’s Party, bedrijfsfeest of feesttent de ideale invulling zijn. Mental Theo, echte naam Theo Nabuurs, is een DJ van internationale aard die inmiddels een ervaring van meer dan 20 jaar heeft opgebouwd als DJ duo Charly Lownoise & Mental Theo. Afvragen op welke plekken Mental Theo heeft gestaan kun je beter afvragen waar hij niet heeft gestaan. Party’s in Australië tot aan Amerika, maar ook in Nederland feest Theo wat af. Tot op heden blijven de aanvragen en boekingen voor Mental Theo binnen komen.
 

Mental Theo boeken voor een optreden? Perfect voor elk feest, festival, feesttent of andere gelegenheid.


Afgelopen maar ook zeker dit jaar komen de mooiste aanvragen binnen voor deze partyrocker. De muzikale doorbraak kwam toen hij samen met Charly Lownoise de hits maken zoals Wonderfull Days. Over de hele wereld werden miljoenen plaatjes verkocht. Bekijk hier de video’s van Mental Theo. Mental Theo staat ook bekend als een brutale VJ en gekste DJ. Niet gek dat hij dan ook gevraag wordt voor de grootste festivals in Nederland: Nature One, Mayday, Defqon 1 en Emporium. Benieuwd naar de beschikbaarheid en boekingsmogelijkheden van Mental Theo?  Wij kunnen in eén opslag zien of Mental Theo te boeken is voor je event. 25 medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het boeken van Mental Theo.
 

Mental Theo boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mental Theo boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze veelzijdige 90's DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Mental Theo

Mental Theo boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mental Theo
Mental Theo
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095