Klanttevredenheid
9
Dj Tony Star

Wil je Dj Tony Star boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dj Tony Star voor een evenement.

Biografie Dj Tony Star

Sommige mensen lijken geboren om te vermaken, te entertainen. Tony Wyczynski is hier een perfect voorbeeld van. Al op jonge leeftijd heeft Tony graag de ogen op hem gericht, en weet hij dat in de schijnwerpers de plek is waar hij moet staan.
 

Al sinds zijn jongere jaren vindt hij het geweldig om muziek te horen en te maken, maar vooral het publiek vóór hem te entertainen. Na zijn TV debuut heeft zijn DJ carrière een enorme boost gekregen, Tony Star kreeg de kans om een verdomd goede show neer te zetten @ Star Beach, Kreta (Griekenland)!
 

Tony Star is niet gewoon een DJ, bekend van TV die op de play-knop drukt. Na meer dan 200 optredens (alleen al afgelopen jaar!) door heel Nederland en daarbuiten, is het hem gelukt om enorm te groeien waardoor hij elk feestje naar een hoger niveau brengt! Met zijn sterke persoonlijkheid en imposante verschijning past hij op elk feestje dat wel wat dikke beats kan gebruiken!
 

Inmiddels kent heel Nederland Tony Star. Als DJ, producer, én als TV-personality. Van Pauw en Witteman tot RTL Boulevard en weer terug: je kunt simpelweg niet om deze mateloos populaire DJ en BN’er heen.
 

En daar blijft het natuurlijk niet bij! De koffer met alleen de heetste hits en club beukers zal samen met Tony het hele land gaan doorkruisen om in iedere discotheek het ultieme feestgevoel te laten beleven. Bovendien heeft Tony al een aardig lijstje met programma’s op zijn naam staan waar altijd met veel plezier naar teruggekeken kan worden. En dan nog maar te zwijgen over de muziek die hij produceert!

Dj Tony Star boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dj Tony Star boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dj Tony Star
Dj Tony Star
Dj Tony Star

Dj Tony Star boeken?

EUR Prijs v.a. € 1475,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dj Tony Star
Dj Tony Star
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095