Klanttevredenheid
9
Thomas Berge

Wil je Thomas Berge boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Thomas Berge voor een evenement.

Biografie Thomas Berge

Wie rekent, kan in de war raken. Thomas Berge (artiestennaam van Chiel Ottink) is geboren in 1990, maar staat toch al bijna vijftien jaar op de Nederlandse podia. Dat heb je als je op je twaalfde begint. Als scholier stond hij al in het spotlicht bij theatergroepen en kinderkoren, maar zodra zijn eerste single in 2002 een succes werd, was het hek van de dam. Hij sleepte als vijftienjarige de aanmoedigingsprijs de Zilveren Harp in de wacht, hij trad met De Toppers op in de Amsterdam Arena en stond meerdere malen voor zijn eigen publiek in een uitverkochte Heineken Music Hall. Ook had Thomas zijn eigen realitysoap op tv en zagen miljoenen kijkers hem in het tv-evenement ‘The Passion’. Nadat hij in het programma ‘De beste zangers van Nederland’ het Gordon-succes ‘Kon ik maar even bij je zijn’ had vertolkt, raadde Gordon hem aan om dit nummer zelf ook uit te brengen. Een stap met grote gevolgen, want het leverde Thomas Berge zijn eerste nummer één hit op.

Hij is veranderd, vindt hij zelf. Thomas Berge blijkt niet meer de jongen die vrijblijvend in de wereld stond, maar is nu vooral de man die leeft voor zijn vriendin en zijn zoontje. ''Dat hoor je terug in de liedjes die ik schrijf. Het optimisme van vroeger is gebleven, maar mijn teksten hebben nu een diepere laag.’’

Thomas Berge heeft zich uiteraard ontwikkeld als artiest en muzikant nadat hij als kind al zijn eerste stappen op de Nederlandse podia zette. Enkele jaren geleden legde hij zich toe op het schrijven van eigen songs. Een logische stap, na jaren lang zijn stem te hebben uitgeleend aan teksten en liedjes van andere componisten en auteurs. Thomas Berge is niet enkel zelfvoorzienend in zijn repertoire, ook andere artiesten maken graag gebruik van zijn gave als auteur en componist. Zo heeft Thomas Berge een aandeel in de hit “Leef!” van Andre Hazes Junior.

Bij Berge was nooit een spoor van twijfel om voor een zangloopbaan te kiezen. Het vak past bij hem omdat hij graag emoties bij mensen los te maakt. En toch heeft het artiestenbestaan ook een zware wissel op hem zelf getrokken. Hij verdrong zijn eenzaamheid door te vluchten in drank en drugs, maar die periode ligt definitief ver achter hem. Als jonge vader zoekt Thomas zijn geluk nu meer in huiselijke kring. In de songs die hij nu schrijft hoor je terug dat hij nu anders in het leven staat.

"Ik Wil Niet Dat Je Gaat" is de titel van de nieuwste single van Thomas Berge; een vrolijke, zomerse uptempo plaat.

Thomas Berge boeken doe je bij Viking Entertainment!

Thomas Berge boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Thomas Berge

Thomas Berge boeken?

EUR Prijs v.a. € 2975,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Thomas Berge
Thomas Berge
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095