Klanttevredenheid
9
Jeffrey Heesen

Wil je Jeffrey Heesen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeffrey Heesen voor een evenement.

Biografie Jeffrey Heesen

De uit het Brabantse Oss afkomstige Jeffrey Heesen maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6. Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams zeer enthousiast ontvangen. Het was voor de juryteams en voor het publiek meteen duidelijk dat Jeffrey Heesen een top artiest is en daarmee is Nederland een topartiest rijker.

Jeffrey Heesen werd op 11 september 1990 geboren. Vanaf jongs af aan werd muziek met de paplepel ingegoten: zijn vader was namelijk een bekende zanger/gitarist in diverse bandjes in Brabant. Toen Jeffrey op 5-jarige leeftijd wist hoe de accordeon werkte deed hij mee aan diverse talentenjachten.

Jeffrey Heesen boeken

De Brabantse zanger verscheen in 2004 met zijn debuutsingle 'Hey Lieve Meid'. Zijn swingende single 'Blijf Vannacht Bij Mij' stond in 2008 wekenlang genoteerd in de Single Top 100. Met singles als Casanova, Ik Heb Je Niet Gevraagd en Zomerliefde is Jeffrey veel te horen op de Nederlandstalige radio zenders en veroverde hij de harten van de luisteraars. Zijn eigen geschreven zomersingle 'Mag Ik De Zon Laten Schijnen' is een vrolijk en gevoelig Nederlands talig nummer heeft al miljoenen views op Youtube. Zijn single die daar op volgde 'De Wereld Is Van Ons' heeft dezelfde stijl als zijn zomersingle 'Mag Ik De Zon Laten Schijnen' en wordt net zo enthousiast ontvangen.

Jeffrey Heesen boeken voor jouw evenement

Zijn meest recente single 'Zijn We Uitgepraat' laat Jeffrey zien dat hij veelzijdiger is en zich niet zomaar in een hokje laat plaatsen. Deze singles zijn natuurlijk te vinden op zijn album Intens dat is verschenen op 8 april. Samen met producent Waylon van der Heijden maakte Jeffrey een album waar hij met recht trots op is: “De titel slaat op de intense wijze waarop we hieraan gewerkt  hebben, ik ben trots op het resultaat en ik ben er intens gelukkig mee”.

Jeffrey Heesen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jeffrey Heesen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jeffrey Heesen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jeffrey Heesen
Jeffrey Heesen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095