Klanttevredenheid
9
Donny Roelvink

Wil je Donny Roelvink boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Donny Roelvink voor een evenement.

Biografie Donny Roelvink

De 19-jarige Donny Roelvink is de laatste jaren flink bezig met zijn fitte levensstijl. Op zijn YouTube kanaal ‘Donny Roelvink, get fit the easy way’ werkte hij samen met zijn volgers aan een strak lichaam door middel van voedings- en sporttips.
 

Reality serie 'De Roelvinkjes'

Naast zijn successen op het internet is Donny ook bekend van de reality serie ‘De Roelvinkjes’ en heeft hij sinds kort, samen met zijn broer Dave, een eigen reality serie genaamd ‘De Roelvinkjes: Dave En Donny Doen Zaken’. In deze serie speelt zijn interesse in sport een belangrijke rol. Samen met Dave start hij een club waar je overdag terecht kan om te sporten met Donny en waar ’s avonds gefeest wordt met Dave.
 

Donny Roelvink boeken voor jouw evenement 


Ook is Donny een graag geziene gast op radio en TV. Zo was hij de afgelopen weken o.a. te gast bij de ‘Frank en Vrijdag Show’ op Radio 538 en bij ‘De Dino Show’. Daarnaast zal hij in juni te zien zijn bij het Glamour Health Challenge Event waar hij samen met andere BN’ers een workout zal geven op muziek van bekende DJ’s.
 

Donny Roelvink boeken of inhuren

Donny Roelvink, zoon van bekende Nederlandse zanger Dries Roelvink en broer van DJ Dave Roelvink, is vanaf nu ook zelf te boeken voor Meet & Greets! Vanaf heden is de zanger ook te boeken met een eigen liveshow, gecombineerd met een meet en greet! Wat kun je verwachten? Een show met zijn eigen nummers van 1 x 15 minuten gevolgd door een meet & greet van 15 minuten. 

Donny Roelvink boeken doe je bij Viking Entertainment!

Donny Roelvink boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Donny Roelvink boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Donny Roelvink
Donny Roelvink
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095