Klanttevredenheid
9
Rudi Feral

Wil je Rudi Feral boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rudi Feral voor een evenement.

Biografie Rudi Feral

Ruud Feltkamp is geboren op 2 oktober 1989 te Amsterdam. Hij begon al jong met acteren; vanaf zijn derde wist hij al dat hij acteur wilde worden en ging, zodra hij zes was, naar de Kindertheater school in Purmerend. 

Op zijn achtste had hij een rol in een McDonald’s reclame en een jaar later kreeg hij de kans om de hoofdrol in de film “Kruimeltje” te spelen. Deze film won veel prijzen o.a. in Noorwegen, Noord- en Zuid Amerika. Ook was “Kruimeltje” in het jaar 2000 de Nederlandse inzending voor de Oscars en won de film een Rembrandt Award.

Op zijn dertiende werd Ruud gevraagd de hoofdrol te vertolken in de film “Kees de Jongen”, waar hij o.a. als tegenspeler Theo Maassen had. Daarna heeft hij diverse rollen gespeeld in TV-series zoals “Oppassen”, “Keyser en de Boer”, “Villa Neuzenrode”en “Nieuwe Ouders”.

Tijdens zijn examenjaar op het IVKO in Amsterdam werd hij gevraagd voor de rol van Noud Alberts in “Goede Tijden, Slechte Tijden”, die hij alweer sinds mei 2006 vertolkt.

Daarnaast heeft hij meegewerkt als stemmenacteur aan de tekenfilm “Surf’s Up”, waar hij verantwoordelijk is voor de stem van de hoofdpersoon Cody. In 2009 speelde hij de rol van Ricardo, een van de hoofdrollen in de film “Lover of Loser”. In 2014 speelde hij de rol van Erik in de succesvolle film ''Toscaanse Bruiloft''.

In 2014 maakt hij zijn presentatiedebuut bij het TV programma 'De Hit' waarbij hij backstage de kandidaten opving. Tevens presenteerde hij samen met Carlo Boszhard de 'GTST Quiz'. Voor zijn presentatiedebuut ontving Ruud de award 'Gouden Televisier Ring,Aanstormend Talent'. 

Naast het acteren heeft Ruud Feltkamp als hobby zeilen, snowboarden, kickboxen, fotograferen en video's produceren.

Naast acteren en presenteren is Ruud Feltkamp ook een zeer verdienstelijke DJ. Hij produceert zelf muziek en draait als DJ Rudi Feral in clubs en op festivals in binnen en buitenland. Medio december 2014 kwam zijn eerste single 'Listen' uit en 'Dirty' volgde in juni 2015. 

Rudi Feral boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rudi Feral boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rudi Feral
Rudi Feral

Rudi Feral boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rudi Feral
Rudi Feral
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095