Klanttevredenheid
9
Plug 'N Play

Wil je Plug 'N Play boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Plug 'N Play voor een evenement.

Biografie Plug 'N Play

Met een grote liefde voor de hardere stijlen zetten deze twee vrienden de stage op zijn kop. Met festivals op hun CV als Defqon.1, Decibel, Pussy Lounge, Q-BASE en Intents zijn ze zeker niet bang om hun energie en liefde voor muziek te geven. 

Plug 'N Play boeken op jouw evenement

Hoewel de act pas sinds de start van 2017 bestaat, hebben de twee vrienden al veel ervaring in het produceren. Ook performen op grote festivals was voor beide geen nieuw iets. Met hun dynamische Freestyle act zorgt Plug 'N Play ervoor dat het publiek gelijk vol energie staat. Zij weten perfect hoe je een echte ervaring vol gevoel neerzet!

Plug 'N Play boeken

Plug ’N Play geeft Feestcafé Freestyle een nieuwe betekenis! Deze podiumbeesten zijn “the best of both worlds”. Ze gooien tijdens hun dj sets Feest en Freestyle in de blender en het resultaat mag er wezen: de beste feesthits met een harde kick!
 
Met shows op Defqon.1, Decibel, Pussy Lounge, Q-BASE & Intents zijn ze inmiddels niet meer weg te denken uit de Freestyle scene. Nu is het tijd voor Plug ’N Play om die sensationele festivalervaring mee te nemen naar andere feestlocaties.

Heb jij de nieuwe carnavalskraker van Plug 'N Play met Schorre Chef & MC Vals als gehoord? Beluister hun nieuwe carnavalshit hieronder!

Plug 'N Play boeken doe je bij Viking Entertainment!

Plug 'N Play boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Plug 'N Play boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Plug 'N Play
Plug 'N Play
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095