Klanttevredenheid
9
FeestDJRuud

Wil je FeestDJRuud boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van FeestDJRuud voor een evenement.

Biografie FeestDJRuud

He is back!

Nog geen 3 jaar na zijn officiële afscheid kondigt hij weer drie shows aan in 2019! Inmiddels is hij internationaal beter bekend als Dolf maar dit jaar keert hij terug als FeestDJRuud. Vooralsnog staan er drie grote shows gepland in 2019: Wish Outdoor, Solar Weekend en paradiso Amsterdam. Dit heeft de DJ bekend gemaakt via zijn social media. 

De eerste show van FeestDJRuud zal te zien zijn op 6 juli tijdens Wish Outdoor onder de naam ‘Lonely At The Tap’. Tijdens het Solar weekend is zijn show op zondag 4 augustus te zien dit is zijn grote terugkeer bi Solar. Daarna laat hij eventjes op zich wachten maar zijn derde show staat gepland op 21 december in de Amsterdamse poptempel Paradiso.
 
De confetti kanonnen zijn afgestoft en, de opblaasdierentuin is weer open, de Flugeltap is weer aan het druppelen en natuurlijk is JpackMC uit de Frieze klei getrokken. 

We kennen Ruud Geurts zoals de DJ echt heet van hits als ‘Gas Op Die Lollie’, ‘Door Tot Het Einde’, ‘Duizend Nachten’ en ‘Weekend’. Daarnaast was hij ook nog te zien bij de volgende shows: SLAM!Koningsdag, 538 JingleBall, Mysteryland, Intents Festival en Zwarte Cross. 
 

FeestDJRuud boeken doe je bij Viking Entertainment!

FeestDJRuud boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

FeestDJRuud boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
FeestDJRuud
FeestDJRuud
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095