Klanttevredenheid
9
DJ Willem de Wijs

Wil je DJ Willem de Wijs boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Willem de Wijs voor een evenement.

Biografie DJ Willem de Wijs

Eigenlijk is een biografie niet nodig, het is heel simpel…
Boek je Willem de Wijs? Dan weet je het zeker: maximale FEEST-CHAOS, voor minder gaat ie niet! Vol enthousiasme wordt ieder café, feesttent of festival vakkundig verbouwd. Met zijn aanstekelijke stem en fanatiek microfoongebruik is Willem dé perfecte combi van DJ & MC, maar… dan voor de prijs van 1!

Dus dames zet je BH een standje strakker en mannen sla je munten op de bar kapot, want het wordt FEEST! #BIJZIJNISMEEMAKEN

Biografie
Wil je toch weten wie Willem de Wijs is? Speciaal voor jou hebben we een biografie geschreven! Willem de Wijs is een begrip bij feestvierend Nederland en ver daarbuiten, hij is niet voor niets 2x uitgeroepen tot beste feest DJ van Nederland.

Willem de Wijs is bekend van o.a. Dutch Valley, Waailand Feestival, Jantjes Verjaardag en natuurlijk van zijn eigen evenement: Het Feestpaleis van Willem de Wijs. Ook in het buitenland knalt Willem door de speakers. Iedere zomer laat hij feestvierende vakantiegangers een onvergetelijke vakantie beleven. In de winter zet hij de skihutten op z'n kop tijdens de gezelligste après ski party’s. Tijdens een set van Willem gaan muziekstijlen van links naar rechts en komen ze in sneltreinvaart voorbij. Meezingen gegarandeerd!

Willem heeft singles en remixen uitgebracht met o.a. Het Feestteam, Roy Donders en
Gebroeders Ko. De bekendste single van Willem de Wijs is ZAKKA ZAKKA. Deze zomerse party hit is niet weg te denken op elk feest!

DJ Willem de Wijs boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Willem de Wijs boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Willem de Wijs

DJ Willem de Wijs boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Willem de Wijs
DJ Willem de Wijs
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095