Klanttevredenheid
9
Party DJ W

Wil je Party DJ W boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Party DJ W voor een evenement.

Biografie Party DJ W

PARTY DJ W is de DJ die zich al jaren onderscheidt in zijn vak! Met meer dan een decennium aan ervaring is hij de absolute gangmaker voor elk evenement, feestje of festival. PARTY DJ W werd al twee keer door de vakjury van de ‘PARTY AWARDS’ uitgeroepen tot ‘BESTE PARTY DJ VAN NL!’.

Zijn kenmerk is de ‘never-ending’ stroom van energie, muzikale pieken, vlotte babbel en een dollemansrit door de muziekgenres van toen en nu, waarbij herkenbaarheid de sleutel is tot succes. De afgelopen jaren draaide PARTY DJ W op letterlijk honderden locaties.

Ook in het buitenland is PARTY DJ W geen onbekende. Spanje, Portugal, Turkije, Griekenland, België, Frankrijk en Oostenrijk zijn al onveilig gemaakt door deze ‘crowdpleaser’!

Geen event is meer veilig! Verwacht dus geen eentonige sets; hij switcht snel tussen genres en tovert in no-time elk event om tot een pot vol kokende gekkigheid. Voor je het weet ga jij ook los op een foute maar plezierige mix van dansbare klappers!

Party DJ W boeken doe je bij Viking Entertainment!

Party DJ W boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Party DJ W
Party DJ W
Party DJ W
Party DJ W
Party DJ W
Party DJ W
Party DJ W
Party DJ W

Party DJ W boeken?

EUR Prijs v.a. € 795,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Party DJ W
Party DJ W
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095