Klanttevredenheid
9
René Le Blanc

Wil je René Le Blanc boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van René Le Blanc voor een evenement.

Biografie René Le Blanc

René le Blanc bekend van o.a. de hit ‘If I Tell You’.

Onmiddellijk na zijn middelbare school maakte de uit Arnhem afkomstige René le Blanc zijn entree in de wereld van de showbizz. René was een groot fan van onder meer Engelbert Humperdinck en Tom Jones en door zijn warme diepe stem, zijn look en zijn versie van ‘Please Release me’ werd hij ook wel de Nederlandse Humperdinck werd genoemd.

In 2009 stapte René over op het Nederlandstalige lied en in korte tijd kwamen er een aantal singels uit, zoals ‘Jij Maakt Me Gek’, ‘Kleine Madonna’ en ‘Ik Laat je Nooit meer Gaan’.

In 2011 waagt René le Blanc zich over de grens en brengt een Duitstalige single uit met de titel ‘Ich Lass dich Nie mehr Gehn” waardoor ook de Duitse markt werd aangedaan.

De combinatie stem, performance en uitstraling maken dat René le Blanc een zeer graag geziene artiest is op diverse podia en ook niet meer weg te denken is op de bühne van de Pasar Malams.

In 2020 werd René gevraagd om mee te doen aan het SBS tv programma ‘Ik Geloof In Mij’ waar hij snel omarmd werd door het Nederlandse publiek. Zijn single ‘If I Tell You’ die hij in dat programma opnam werd een grote hit waardoor hij veelvuldig te zien en te horen was en nog steeds is in diverse radio- en tv programma’s.

2021 begon goed voor René, hij tekende een platencontract bij NRGY Music en met “My Baby Love” komt René Le Blanc in februari met een heerlijke nieuwe single, geheel in de stijl van zijn idool Engelbert Humperdinck. Het warme stemgeluid van René komt in “My Baby Love” goed tot zijn recht.

Vanaf eind maart verscheen de tweede serie van ‘Ik geloof in mij’ weer op de buis bij SBS6.

In juni is het tijd voor de derde single van René Le Blanc: “Don’t Worry Be Happy” is een vrolijke foxtrot en na één keer luisteren zing je het pakkende refrein ook meteen weer mee. In de bijbehorende videoclip figureren veel mensen waaronder een groot aantal bekende artiesten.

Vanaf eind juni staan de eerste live optredens weer op de agenda sinds de corona-uitbraak. Eindelijk kan Rene Le Blanc doen waar hij goed in is: optreden voor publiek!

 

René Le Blanc boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rene le Blanc boek je bij exclusief Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze populaire artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
René Le Blanc
René Le Blanc
René Le Blanc
René Le Blanc

René Le Blanc boeken?

EUR Prijs v.a. € 3995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
René Le Blanc
René Le Blanc
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095