Klanttevredenheid
9
Samantha Steenwijk boeken

Wil je Samantha Steenwijk boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Samantha Steenwijk voor een evenement.

Biografie Samantha Steenwijk

Wie de laatste jaren Samantha Steenwijk in actie heeft gezien, zal zich moeilijk kunnen voorstellen dat de zangeres lange tijd te verlegen was voor de bühne. De 27-jarige Samantha weet tegenwoordig als geen andere een feestje te bouwen. Met haar eigenzinnige interpretatie van het Nederlandstalige lied stuwt ze grote en kleine zalen naar euforische hoogtes.

Samantha Steenwijk boeken

De belangrijke stap van douchecabine naar podium vond plaats in 2002. Op aandringen van haar ouders, die al jaren genoten van haar 'badkamerconcerten', schreef Samantha zich in bij een grote Haagse talentenjacht. In meerdere voorrondes zong ze al haar tegenstanders voorbij, om uiteindelijk ook in de finale te triomferen. De triomf vroeg natuurlijk om meer en zo geschiedde. In 2006 en 2007 lanceerde Samantha een aantal goed ontvangen singles.

Met haar single Kom Ga Met Mij Mee! maakt Samantha in 2009 een vliegende rentree. Dankzij dit vrolijke, catchy nummer wordt ze Talent van de maand op het populaire themakanaal Sterren.nl van de TROS. Daar was ze dan, met een eerste stap richting het professionele circuit. Het voorprogramma van Gerard Joling in de vallei van Spaarnwoude, het Mega Piraten Festijn in het GelreDome, de Go Apres Ski in Ahoy - vanaf 2009 begint het balletje steeds sneller te rollen voor Samantha Steenwijk. Als klap op de vuurpijl neemt Samantha diverse singles op met o.a. Edwin van Hoevelaak & Manfred Jongenelis, producenten van vele grote namen uit de Nederlandstalige scene en winnaars van evenveel gouden en platina albums. De singles doen recht aan Samantha's unieke talent voor het creëren van een positieve, energieke sfeer.

 In 2013 waagt Samantha zich aan de nieuwste talentenjacht op SBS6; Bloed, Zweet en Tranen, op zoek naar de nieuwe volkszanger(es) van Nederland. Wat een avontuur werd dit! Gesteund door haar teamcaptains Gerard Joling en Roxeanne Hazes schopt Samantha het zo ver dat ze uiteindelijk in de finale beland en een derde plaats behaald, een droom die uit kwam!

De toekomst? Als het aan Samantha ligt glorieus, inclusief uitverkochte stadions en natuurlijk een eigen kledinglijn met veel vrolijke kleuren. Zover is het nog niet. Gesponsord door Boswandeling, staat de komende tijd in het teken van hard werken en veel optreden. Voor de goede orde: met ontzettend veel plezier en enthousiasme. Want wat is er nou mooier dan mensen tot grote muzikale vreugde drijven. En laat dat nu net zijn wat de ooit zo verlegen Samantha als geen ander kan.

Boekingen van Samantha Steenwijk

Na haar deelname aan The Voice Of Holland is Samantha Steenwijk populairder dan ooit. Haar agenda is inmiddels overvol maar wellicht is er nog een klein plekje beschikbaar voor uw evenement.

Samantha Steenwijk boeken doe je bij Viking Entertainment!

Samantha Steenwijk boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Samantha Steenwijk boeken

Samantha Steenwijk boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Samantha Steenwijk boeken
Samantha Steenwijk boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095