Klanttevredenheid
9
Funky Risotto boeken

Wil je Funky Risotto boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Funky Risotto voor een evenement.

Biografie Funky Risotto

Let's make it Funky! 

De show van Funky Risotto is een feestmachine op volle toeren. Gewapend met hun opblaasmicrofoonkanon trekken de boys van Funky Risotto het land door om elk feest compleet op zijn kop te zetten. Tijdens deze show schieten er 100 hits in 10 muziekgenres voorbij en... je kan ze állemaal meezingen! Het is dan ook niet voor niets dat de opblaasmicrofoon hun handelsmerk is!

De energie spat van het podium en door de vele interacties ontstaat er gegarandeerd een melige meezingende mensenmassa. Een ding is in ieder geval zeker: Stilstaan is geen optie en je houdt geen stem meer over. 

De georganiseerde chaos van Funky Risotto heeft al een spoor aan ’crowdsurfende air-gitaar spelende enthousiastelingen’ achtergelaten op vele festivals, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, carnavalskroegen, bruiloften en studentenfeesten. Van tuinhuis tot Ziggodome deze heren hebben maar een ding nodig: een publiek dat zin heeft in een feestje.

Yeah that's Funky!

Funky Risotto boeken doe je bij Viking Entertainment!

Funky Risotto boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Funky Risotto boeken?

EUR Prijs v.a. € 1995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Funky Risotto boeken
Funky Risotto boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095