Klanttevredenheid
9
Partido

Wil je Partido boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Partido voor een evenement.

Biografie Partido

Zoals je weet heeft elke superheld zijn eigen expertise. Tegen corona kon hij ons niet beschermen, maar de held van de nacht staat paraat om jouw evenement tot een knalfeest om te toveren!

Hij is geboren met een zesde zintuig voor gezelligheid en gezegend met de bijzondere gave om perfect aan te voelen wat het publiek wil horen.

Partido boeken voor jouw feest of evenement

Bewapend met een scala aan feestmuziek en gemuteerd met een aanstekelijk enthousiasme. Partido brengt elk evenement tot een happy end!
Behalve dat hij het elke keer opnieuw voor elkaar krijgt om een feest te redden, is er weinig mysterieus aan deze superheld.

Partido boeken

In het normale leven valt hij niet zo op, maar wanneer hij op het podium verschijnt zal dat niet onopgemerkt blijven. Alsof hij superkrachten gebruikt om de atmosfeer in een festivaltent, feestzaal of klein café te veranderen in een volwaardig gekkenhuis.

Partido boeken doe je bij Viking Entertainment!

Partido boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Partido
Partido
Partido
Partido
Partido
Partido
Partido
Partido

Partido boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Partido
Partido
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095