Klanttevredenheid
9

Wil je Barry Fest boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Barry Fest voor een evenement.

Biografie Barry Fest

De "Allround DJ" Barry Fest is al jaren hard aan de weg aan het timmeren.

Tijdens de middelbare school begon hij met draaien tijdens de middelbare school en startte kort daarna zijn eerste Drive-in show. Na jarenlang succes te hebben gehad als Drive-in DJ werd hij gevraagd te komen draaien in de Après Skihut in Rotterdam; Feest DJ Barry was geboren!

Als Feest DJ Barry heeft hij ook al vele singles uitgebracht met artiesten als Feest DJ Maarten en Jeroen van Zelst. Ook sleepte hij enkele prijzen in de wacht en is hij meerdere malen verkozen als populairste Party DJ bij de Partyawards. Hij is een graag geziene DJ op top lokaties als De Apres Skihut (Rotterdam), Costa (Eindhoven) en Scala (Venlo) maar ook al jaren op vakantiebestemmingen als Spanje, Oostenrijk en Griekenland; zoals Kirchberg, Westendorf, Albufeira, Kos en Mallorca.

Sinds 2018 gaat de feest DJ verder onder de alias: Barry Fest!
Onlangs tekende hij bij het management en boekingsbureau "Showbureau" van DJ Maurice, wie Barry verder zal helpen met zijn loopbaancarrière als DJ.

Sinds het tekenen bij Showbureau is de Single “Dub Dub (the Dart song)” samen met Marco Kraats uitgebracht en verscheen er i.s.m 2ndbass ook een remix van Snollebollekes hitsingle "Op en Neer"!

Op het moment staan er vele grote optredens gepland in de agenda van Barry Fest en stond hij eerder op Rebirth Festival en Dreamfields. Daarnaast is Barry Fest een graag geziene gast in het TV programma Utopia (SBS6)!

Barry Fest boeken doe je bij Viking Entertainment!

Barry Fest boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze allround DJ Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Barry Fest boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095