Klanttevredenheid
9

Travel


VIKING TRAVEL VOOR AL UW SPORTIEVE, CULTURELE (STEDEN)REIZEN EN TEAMBUILDING ACTIVITEITEN


In de vorm van businessarrangementen bieden wij u de mogelijkheid aan om een bezoek te brengen aan sportieve en culturele evenementen in binnen- en buitenland. Daarnaast verzorgen wij stedentrips, incentives en organiseren teambuilding activiteiten.
Gezien onze goede contacten in de sport- en artiestenwereld kunnen wij u bovendien de mogelijkheid bieden om topsporters, artiesten en/ of bekende Nederlanders in te zetten in communicatiemiddelen van diverse aard.

Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft of specifieke informatie wenst!

Sportieve evenementen
U kunt op een bijzondere manier invulling geven aan uw relatiemarketing door uw relaties mee te nemen naar topsportevenementen in binnen- en buitenland. Het is zakendoen op een bijzondere en aangename manier in een informele en plezierige sfeer. Wij nemen de organisatie en coördinatie van de arrangementen op ons, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw relaties.

•    Beleef de spanning en sensatie rondom het topvoetbal.
•    Voel de passie en emotie dat toptennis met zich meebrengt
•    Spanning, sensatie en veel adrenaline! Dat is wat de supersnelle bolides tijdens de Formule 1 Grand Prixs teweegbrengen
•    De schaatsevenementen in met name het Thialf Stadion staan garant voor een waar volksfeest
•    De Olympische Spelen is één van de meest spectaculaire evenementen ter wereld en biedt u alles wat sport boeiend maakt.

   

Culturele evenementen
In de afgelopen jaren is er in Nederland een toenemende mate van belangstelling voor cultuur in het algemeen. Wij kunnen u voorzien van uitstekende arrangementen in binnen- en buitenland.
De entourage van volle zalen en stadions tijdens een concert is een genot voor iedere muziekliefhebber
De sfeer van het theater, de spotlights en de spanning die in de lucht hangt. Het warme pluche en de bijzondere weelde van theater… Maak uw keuze uit de talloze topproducties
Het aantrekkelijke aan opera is het samengaan van verschillende theatervormen: muziek, zang, dans, toneel, decor, orkest en kostuums.

   

Stedenreizen
Levendige straten, de mooiste bezienswaardigheden, lokale gerechten proeven en jezelf helemaal onderdompelen in een andere cultuur… Een stedenreis heeft het allemaal!
Wij brengen u naar ’s werelds mooiste steden. Wij kunnen u voorzien van tickets en hotelovernachting tot een compleet verzorgde reis.

   

Incentives
Naast de stedenreizen bieden wij ook compleet georganiseerde incentives aan. Hierbij kunnen wij u ondersteunen in de integratie van het geheel in uw communicatie strategie.
U bent op zoek naar een passende incentive voor uw personeel of zakelijke relaties?
Viking Travel is daarbij uw inspirerende en betrouwbare partner. Al meer dan 15 jaar organiseren wij een zeer breed scala aan incentivereizen, personeelsreizen, bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten op diverse bestemmingen.
Wij kennen veel bestemmingen uit eigen ervaring en werken uitsluitend samen met de beste lokale partners.

  

Actief
Van activiteiten waarbij plezier voorop staat tot thema bijeenkomsten voor optimalisering van groepsprestaties. Wij hechten veel waarde aan een juiste verhouding en afwisseling in vertier, communicatie, educatie en ontspanning.
Alle programma’s zijn maatwerk en voeren naar legio bestemmingen in binnen- en buitenland.

   
 

Interesse in één van onze arrangementen?

Neem direct contact met via telefoonnummer 0413 296 095 of via ons emailadres: travel@vikingentertainment.nl

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095