Klanttevredenheid
9
Nash / K-Otic boeken

Wil je Nash / K-Otic boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Nash / K-Otic voor een evenement.

Biografie Nash / K-Otic

Stefan de Roon en Rachel Kramer braken samen door in de groep K-otic. Ze waren de lead vocalisten op de hits ‘I Can’t Explain’, ’I Surrender’, ’I Really Don’t Think So’, ‘Falling’ en natuurlijk ’Damn, I Think I Love You’.  Nu bijna 17 jaar nadat ze samen geleefd hebben als popidolen vormen ze eigenlijk per ongeluk weer een muzikaal duo. ‘Nash’ is geboren tijdens een feest waar ze wat liedjes zongen en waar de mensen zo enthousiast reageerden dat het meteen duidelijk was, ze moesten weer samen gaan zingen.

‘Nash’ is natuurlijk een afkorting van Nashville, waar Rachel begin dit jaar nog een deel van haar debuut country album opnam met Rob Crosby. Nu Rachel helemaal haar plek heeft gevonden in de country is het samenwerken met Stefan heel logisch geworden. Stefan en Rachel delen de liefde voor country en kennen elkaar door en door: “Toen we samen weer op het podium stonden was het eigenlijk alsof er helemaal geen tijd was verstreken, we zijn zo op elkaar in gespeeld. We kunnen niet wachten om weer samen het land in te gaan en samen te zingen.” 

‘Nash’ is te boeken met band, tape of akoestisch. Verwacht een mix van pop, country en Americana. Van Carrie Underwood, via K-otic naar Bryan Adams. Samen ontroeren Rachel en Stefan en maken ze er ook één groot feest van!.

Nash / K-Otic boeken doe je bij Viking Entertainment!

Nash / K-Otic boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Nash / K-Otic boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Nash / K-Otic boeken
Nash / K-Otic boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095