Klanttevredenheid
9
OBZ Boeken

Wil je OBZ boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van OBZ voor een evenement.

Biografie OBZ

OBZ kent u natuurlijk van de megahit "Ik Ben Kachel". De vriendengroep uit het dorp Oudebildtzijl (u weet nu ook waar de afkorting voor staat) werd in korte tijd megapopulair. Duizenden filmpjes op TikTok, tienduizenden speellijstjes en miljoenen streams op Spotify zorgden ervoor dat OBZ een begrip werd. Natuurlijk ook Airplay op 538 en RADIONL. De act bestaat uit Jelte Jan van der Zee, Kees Postma en Dylan van der Feen. Dylan is niet alleen de producer van OBZ, hij produceerde ook nummers van o.a. De Zware Jongens, Ferry de Lits, De Havenzangers en Wilbert Pigmans.

De liveshow bestaat natuurlijk uit hun eigen grote hit gecombineerd met een mix van de grootste feesthits van de laatste jaren in de speciale OBZ-stijl.

OBZ boeken doe je bij Viking Entertainment!

OBZ boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
OBZ Boeken

OBZ Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
OBZ Boeken
OBZ Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095