Klanttevredenheid
9
Gekkenhuys

Wil je Gekkenhuys boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gekkenhuys voor een evenement.

Biografie Gekkenhuys

Er was eens… een trio: Bas, Lex & Nick. Ze steken eind 2016 de koppen bij elkaar: De act Gekkenhuys is geboren. Hun gezamenlijke liefde voor confetti blijkt perfect te zijn om ieder feest volledig op z’n kop te zetten. Met de eerste track “Confetti in m’n sokken” scoren ze direct een dikke hit (+/-300.000 views op YouTube). Al snel komt er een tweede, minstens zo succesvolle track: “Liefde voor de Rave”. Dat smaakt naar meer…

Gekkenhuys is de perfecte combo tussen POLONAISE en RAMMEN.
Van de bekendste meezingers tot freestyle, “Guilty pleasures” tot hardstyle, niets is te gek. Kilo’s confetti knallen om je oren, opblaasmateriaal vliegt door ze zaal; de interactie is AAN! Stilstaan is onmogelijk zodra “De boys van Confetti” hun kunstje doen. Sorry voor de rotzooi!… En ze feesten nog lang en gelukkig.

Gekkenhuys boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gekkenhuys boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Gekkenhuys boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gekkenhuys
Gekkenhuys
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095